'IZVINITE, MISLIO SAM DA STE VI GLUPI': Došao je da se upozna sa Brenom, a ona ga OVIM riječima oborila s nogu!

Show
'IZVINITE, MISLIO SAM DA STE VI GLUPI':  Došao je da se upozna sa Brenom, a ona ga OVIM riječima oborila s nogu!
.

Srpski pisac imao je veliku želju da upozna Lepu Brenu, iako je smatrao da je sve samo ne pametna žena
 

Kada se pojavila na domaćoj javnoj sceni Lepa Brena smatrana je čudom. Visoka, drugačija, vanserijske energije i talenta plenila je gdje god da se pojavi, ali je i pored svega toga bilo onih koji su je smatrali talentovanom, ali ne naročito pametnom.

Jedan od takvih bio je i čuveni srpski pisac, pjesnik i novinar Duško Radović.

sl-1-43

To je otkriveno u dokumentarnom filmu "Lepa Brena - Godine Slatkog greha" koji je u tri epizode, u nedelji iza nas, prikazan na TV Prva.

Radio-voditelj i rok kritičar Marko Janković u dokumentarncu je otkrio kako je izgledao Brenin susret sa Duškom, te da je Radović bio taj koji je insistirao da se upozna sa Brenom.

- Duško Radović je, kada je bila pauza, došao do mene i pitao me je da li može da se upozna sa Brenom. Rekao sam mu da to nije nikakav problem, a potom sam ih upoznao - počeo je Marko.

slatki-greh

 

- On je pružio ruku Breni i rekao: "Dobar dan, ja sam Duško Radović", Brena mu je na to odgovorila: "Šta mi se predstavljate? Ja vas znam. Svakog jutra slušam "Beograde, dobro jutro"". Ona je tada Duška fascinirala! On je izustio nešto nevjerovatno. Rekao joj je: "Ja sam došao vama da se izvinim, jer sam ja mislio da ste vi glupi" - rekao je Janković.

- Ja sam pao pod miksetu, nisam mogao da vjerujem šta čujem! Duško je bio očaran Brenom i uputio joj je izvinjenje samo zbog pomisli da nije inteligentna - rekao je Marko Janković u dokumentarnom filmu "Lepa Brena - Godine Slatkog greha".

(telegraf.rs)

Ne propustite