OVDJE SE VRATIO NAKON RAZVODA: Danas uživa u luksuzu, a pogledajte gdje je nekad živio Darko Lazić! (FOTO)

Show
OVDJE SE VRATIO NAKON RAZVODA: Danas uživa u luksuzu, a pogledajte gdje je nekad živio Darko Lazić! (FOTO)
.

Darko Lazić i Ana Sević razdvojili su se i dok ona sa kćerkicom Lorenom i dalje živi u Beogradu, Darko se vratio u rodni Brestač kod roditelja, gdje će boraviti naredni period.
 

Darko Lazić je 2009. pobijedio u šou "Zvezde Granda" nakon čega je došla popularnost zahvaljujući kojoj je uspio sebi da obezbijedi stan u kome je do razvoda živio sa suprugom i kćerkicom. Taj stan vrijedi 300.000 eura.

- Darko i Ana su već duži vremenski period u bračnoj krizi, koju su pokušavali da prevaziđu nekoliko puta. Međutim, kada su nedavno shvatili da više nema izlaza, odlučili su mirno da se rastanu. Darko je predložio da formalni razvod bude sporazumni i rekao joj da se oko stana neće dvoumiti, već da Ana i njihova kćerka Lorena ostanu u njemu. Stan se svakako vodi na Anu, jer joj ga je on prepisao prije dvije godine kada su ga i kupili, tako da pravne zavrzlame neće biti. S druge strane, Darko će jedno vrijeme živjeti u rodnom Brestaču gdje je sagradio kuću, dok će u Beogradu kupiti novi stan. U međuvremenu tugu liječi tako što spava kod druga u Šapcu, sa kojim se provodi kao da je tinejdžer - kaže izvor blizak Ani i Darku.

S druge strane, kuća u Brestaču je nešto drugačija, kao što možete vidjeti na slikama.

darko1

darko2

darko

(blic.rs)

Ne propustite