DEČKO KIJE KOCKAR U VELIKOJ DILEMI! PORODICA MU PORUČILA: Ako uđeš u Zadrugu da se BLAMIRAŠ, ne vraćaj se kući!

Show
DEČKO KIJE KOCKAR U VELIKOJ DILEMI! PORODICA MU PORUČILA: Ako uđeš u Zadrugu da se BLAMIRAŠ, ne vraćaj se kući!
.

Andrija Lazović dobio je ponudu od produkcije Pink televizije da se takmiči za prvo mjesto ravnopravno sa ostalim učesnicima rijalitija

Dečko Kije Kockar želi da uđe u Zadrugu i podrži svoju djevojku, međuim, porodica je izričito protiv te ideje. Andrija Lazović dobio je ponudu od produkcije Pink televizije da se takmiči za prvo mjesto ravnopravno sa ostalim učesnicima rijalitija, a o tome se posavjetovao sa prijateljima na društvenim mrežama i javno ih pitao treba li da uđe kod Kristine ili ne.

315071-andrija-lazovic-anketa-za-ulazak-u-zadrugu-ff

Njegovi roditelji užasnuti su ovom idejom, pa su sinu jasno poručili da ne žele da se blamira kao njihova buduća snajka, te da se, ako uđe u rijaliti, ne vraća kući.

- Nema ništa od ulaska u Zadrugu. Ja sam dobio ponudu, ali mene novac ne zanima. Emocije me vode a ne racio. Imam mnogo posla napolju, renoviram neke restorane i moji se ne slažu da ulazim u rijaliti. Roditelji i porodica se protive tome, baš imam problem sa njima. Rekli su mi ako uđem tamo da se blamiram, da se ne vraćam. Kažu da je rijaliti za jadnike. Ja se ne uklapam u taj svijet. Ljuljaju me emocije - izjavio je Andrija za Svet.

(espreso.rs)

Ne propustite