ODUŠEVILA NAVIJAČE: Predsjednica Hrvatske poljubila muža pred 12.000 gledatelja (VIDEO)

Region
ODUŠEVILA NAVIJAČE: Predsjednica Hrvatske poljubila muža pred 12.000 gledatelja  (VIDEO)
.

Hrvatska rukometna reprezentacija u prepunoj Spaladium Areni, u Splitu, "razbila” je Srbiju na otvaranju Europskog prvenstva. Na kraju je rezultat bio deset golova razlike u korist Hrvatske – 32:22.

Na utakmici je bila, uz brojne poznate osobe iz javnog života i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja je svojim ponašanjem oduševila Splićane te se pritom sjajno zabavila, piše portal Narod.hr.

Naime, predsjednica se fotografirala s izbornikom nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem i hrvatskim nogometnim reprezentativcem Ivanom Perišićem. Utakmicu je predsjednicu gledala u društvu Dalića, Štimca, Tucka te muža Jakova.

Svi su u Splitu, u Areni, bili oduševljeni hrvatskom predsjednicom, koja je posebno veliki pljesak dobila nakon što ju je ulovila kiss cam

Pravilo je da se par koji dođe pred zoom kamere "mora" poljubiti tako se predsjednica zajedno sa suprugom odlučila držati tog pravila. Jakov i Kolinda razmijenili su poljubac pred prepunom Spaladium Arenom na oduševljenje 12 000 gledatelja.

 

Ne propustite