PRIVLAČIT ĆETE PAŽNJU NA SVAKOM KORAKU: Horoskopski znak koji će biti zvijezda 2018. godine!

Zanimljivosti
PRIVLAČIT ĆETE PAŽNJU NA SVAKOM KORAKU: Horoskopski znak koji će biti zvijezda 2018. godine!
.

Znak koji je često neshvatljiv za druge ljude, koji često mijenja ponašanje, ali niko ne može da mu ospori zadivljujuću inteligenciju, može posebno da se raduje novoj 2018. godini, jer će konačno dobiti svojih "pet minuta", pa i više od toga.

U pitanju je Vodolija, koja se pominje kao najglamurozniji znak u 2018. jer će sve raditi sa stilom i privlačiti pažnju na svakom koraku, piše Lovesensa.rs.

Pa, drage Vodolije, 2018. godina poziva vas na uravnotežen pristup, veliki broj prilagođavanja i kompromisa sa vaše strane je na vidiku, ali imate velike šanse da ove godine steknete ime i slavu na duži period. Vrijeme je povoljno da formirate dobre odnose sa svima oko sebe. U ljubavnim odnosima, naročito sa novim partnerom, postupajte s oprezom
 

Ova godina će donijeti situacije u kojima ćete bolje razumjeti svoje emocionalno ja, ali ostanite vrlo pažljivi prema osjećanjima drugih ove godine. Biće značajnih promjena u životu Vodolija u 2018. godini. Vi ćete biti veoma ambiciozni i pokazaćete veliku količinu energije i volje.

Međutim, treba da znate da sreća i bogatstvo nisu na vašoj strani u ovoj godini i da vas čeka mnogo napornog rada. Iako na početku stvari izgledaju kao da su bez ikakvog reda, ipak, sve će tokom godine leći na svoje mjesto. Samo prihvatite svoje izazove iz dana u dan i videćete da se vaše finansije mogu povećati iz različitih izvora, ali onda se nemojte previše opustiti i prepustiti uživanju i trošenju.

Takođe, lični i profesionalni put pred vama može biti malo "grbav". Ali, uprkos tome, veze koje ćete tek oformiti mogu vam pomoći da dođete do željenog odredišta. Držite svoje emocije pod kontrolom. Ipak, najveći rast karijere predviđen je za drugu polovinu godine. Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i savetuje vam se da budete oprezni u finansijskom smislu.

Saturn je takođe retrogradan između aprila i septembra. I ovo upućuje da Vodolije budu prilično oprezne. Budite pažljivi oko pitanja vezanih za vašu vezu.

KARIJERA

U 2018. godini Vodolije će moći da dobro obavljaju svoj profesionalni život zahvaljujući povoljnim planetarnim rasporedima ove godine. Vaše ambicije i aspiracije će sada dobiti novi pravac. Promocije, povećanje prihoda, unapređenja i priznanja će stizati kako godina bude odmicala. Ali napredak nije lak. Pokušajte da izvučete srdačne odnose sa nadređenima i kolegama na radnom mjestu.
 

Takt i diplomatija će sada praviti čuda u oblasti karijere za Vodolije. Izazovne situacije dolaze i tada je na vama da upotrebite i iskoristite vašu unutrašnju energija da se izborite sa ovim izazovima. Odnos s klijentima bi bio ključ za preživljavanje u ovoj godini.

LJUBAV

Na emotivnom polju, Vodolije bi mogle poboljšati kvalitet svog ljubavnog života više nego prethodnih godina. To je vreme kada će vam se još više približiti partner ili supružnik. Međutim, to bi zahtevalo zbližavanje i kompromise sa vaše strane radi interesa u vašim odnosima. Uvjerite se da su vaše stajalište i položaj u vezi za sada nepoljuljani.

Vodolije koje su same mogle bi doživjeti potencijalne važne susrete ove godine. Oni koji su već u vezi očekuju da sazri trenutak za talas otvorene, direknte komunikacije s partnerom. Djeljenje, razgovor i briga, to su ključne riječi za ovaj period, naročito ako osjetite da nailazi talas nesuglasica i konflikata.

Smanjite nesporazume i svađe i dopustite toplini i srdačnosti da ispuni vaš ključni odnos. Otvaranje prema partneru biće pravi način da otklonite loše misli koje kvare odnos.

PARE

Vodolije će imati srećnu godinu što se tiče finansijskog i materijalnog stanja. Postojaće osećaj stabilnosti i pozitivnosti na vašoj finansijskoj strani. Tokom godine, vaše finansije će biti prilično zadovoljavajuće. Sve veći priliv sredstava prognozira se za ovu godinu, međutim, može doći i do neželjenih troškova.

Uzdržite se od nerazumnih kupovina i odustanite od nekih svojih strasti i zadovoljstava ako želite dobro finansijsko stanje za ovu godinu. Kraj godine će vas obradovati dobrim finansijskim prilivom koji će vas pripremiti za narednu godinu.

ZDRAVLJE

Vodolije mogu da očekuju ogroman nivo energije i to tokom čitave godine.

Međutim, dijeta i vježbanje moraju biti stalni kako bi se izbegle nevolje koje mogu doći kasnije tokom godine. Izbegavajte hranu s visokim sadržajem masti zato će vam sistem za varenje možda neko lošije funkcionisati.

Obezbijedite i tijelu i umu dobre vježbe i uskladite ih. Držite se dalje od neaktivnog načina života jer bi to ove godine imalo ozbiljne posljedice po vaše opšte zdravlje. Bavite se sportom, idite na avanturističko putovanje, radite mentalne vježbe i tako ćete na kraju godine videti jednu bolju verziju sebe. Oslobodite se stresa i naprezanja vaših impulsa u narednom periodu.

PORODICA

Vodolijama će porodični odnosi biti prilično skladni u 2018. godini. Uravnoteženiji pristup će se videti u odnosima sa članovima porodice u narednom periodu. Trenutne veze će se očuvati, a moglo bi doći i do proširenja porodice putem braka i rođenja beba. Takvi srećni događaji donijet će radost i sreću u vaš dom.

Nemojte se zalagati za neslaganja, izbegavajte sporove i svađe svake vrste za godinu dana. Budite ljubazni i nježni i pokušajte da osvojite ljude i njihovu pažnju vašim suptilnim ponašanjem. Međutim, zadržite svoju ličnost netaknutom. Strpljenje će vam se isplatiti.

 

 

Ne propustite