Omotajte stopala aluminijskom folijom: Nećete vjerovati šta će se dogoditi!

Zanimljivosti
Omotajte stopala aluminijskom folijom: Nećete vjerovati šta će se dogoditi!
.

Aluminijska folija ne mora nužno biti rezervirana samo za kuhinju. Postoje zanimljivi načini kako je koristiti za zdravlje i vraćanje energije. Na portalu Natural cures not medicine tvrde da pomažu te da vrlo malo ljudi zna za to.

Po njima, aluminijska folija pomoći će vam u ova četiri slučaja:

Liječenje prehlade

 Vjerovali ili ne, aluminijska folija navodno ublažava simptome prehlade. Omotajte stopala folijom i nakon sat vremena je uklonite. Ostavite stopala da dišu dva sata pa ponovite postupak.

Uklanja umor

Vratit će vam energiju, a postupak je sljedeći – nekoliko komada folije stavite u zamrzivač pa izvadite nakon dva, tri sata. Potom ih stavite na obraze i kapke. Momentalno ćete se osjećati osvježeno.

Ublažava opekline

Ako je vjerovati američkom istraživanju, aluminijska folija pomaže kod opekotina. Ranu najprije pažljivo očistite, osušite čistim ručnikom i nanesite mast za opekotine. Zamotajte to folijom i učvrstite ljepljivom trakom. Bol će biti manja.

Uklanja bol u zglobovima

 Zamotajte aluminijskom folijom dio tijela u kojem osjećate bol i krećite se što manje. Ostavite to da stoji cijeli dan ili tijekom noći. Ponovite postupak za deset dana pa napravite pauzu od dvije sedmice, piše 24sata.hr.

Ne propustite