ANABELA POBJESNILA PA JAVNOSTI UPUTILA NIKAD ŽEŠĆU PORUKU: Vole vas vaše rasturačice, nismo Luna i ja krive što smo fatalne! (FOTO)

Show
ANABELA POBJESNILA PA JAVNOSTI UPUTILA NIKAD ŽEŠĆU PORUKU: Vole vas vaše rasturačice, nismo Luna i ja krive što smo fatalne! (FOTO)
.

Majka Lune Đogani oglasila se nakon što su stvari njene kćerke prethodne noći prekontrolisane zbog sumnje da ima mobilni telefon.

Luna Đogani prethodne noći izvedena je iz Zadruge, a u to vrijeme članovi produkcije pretresali su njene stvari, jednu po jednu!

Razlog je sumnja da Đoganijeva posjeduje mobilni telefon, a tim povodom sada se oglasila i njena majka Anabela Atijas, na koju je također pala sumnja kada je u pitanju način na koji je Luna dobila telefon, ako ga uopšte ima u Zadruzi.

- Vrhunac ljudske gluposti... Ono kad pomisliš da poslije osporenog imena, prezimena, fizičkog izgleda, mentalnog stanja, telefona, alo... Više nema šta da ospore, pojavi se ovo. Voli vas vaša Razija glavna rasturačica zajedno sa svojom kćerkom rasturačicom (nismo mi krive što smo fatalne, pa nas svi hoće)... Dakle, vaša Raza Bukva Đogaj Atijas (izvinjavam se na ovom posljednjem) njemu još niste našli manu. Ljubi majka Raza svoje oko plavo operisano... Luna Đogaj najnepopularnija kćerka, rasturačica najnepopularnije rasturačice majke (koja se 69 puta udavala)... - samo je dio poruke koju je Anabela napisala.

Evo i kompletne objave, a ispod statusa možete vidjeti i poruku koja je Anabelu "natjerala" na ovakvu reakciju:

anabelaa-830x0

 

(Telegraf.rs)

Ne propustite