ANA SEVIĆ OTEČENA OD PLAKANJA, PALA U DEPRESIJU: Darko Lazić našao novu djevojku, evo o kome se radi!

Show
ANA SEVIĆ OTEČENA OD PLAKANJA, PALA U DEPRESIJU: Darko Lazić našao novu djevojku, evo o kome se radi!
.

Brak Ane Sević i Darka Lazića navodno je završen, a čini se kako oboje ovu situaciju teško podnose.

Ispred porodičnog doma pevačkog para u beogradskom naselju Vidikovac, novinska ekipa zatekla je vidno neraspoloženu Anu Sević kako izlazi iz svog automobila i ulazi u zgradu. Iako je nosila velike naočare, Ana nije mogla da sakrije nateklo lice, a bilo je i te kako primetno da je plakala i da joj je cijela situacija teško pala. Ona nije želela da komentariše navode o razvodu, već je samo mahnula rukom, pognula glavu i bez komentara utrčala u zgradu, piše "Kurir".

darko-lazic-i-ana-sevic-670x447

Mediji također navode kako je Darko pronašao drugi djevojku, koja mu pruža utjehu. On je sa njom viđen nakon večere u jednom restoranu, a riječ je o fitnes instruktorki.

"Iako su pokušavali da sačuvaju brak, jednostavno nije išlo. Ana nije imala razumijevanja za njegove stalne izlaske i počela je da mu zamjera i sitnice. Snimak na kojem Darko šmrče bijeli prah Anu je bacio u depresiju, a on je napustio njihov dom. Ta crnka sa kojom je bio na večeri je fitnes instruktorka. Njih dvoje se odlično slažu i Darko voli da joj se povjerava", rekao je izvor i dodao da Darku nedostaje kćerka Lorena, ali da nema snage da je posjeti.

"Mnogo mu je teško, jer je pod velikim pritiskom. Nedostaje mu kćerka, ali je svjestan da je bolje da sačeka još neko vrijeme kako bi se sreo sa njom. Ni njemu nije lako jer je i on u taj brak uložio mnogo. Isključio je sve telefone i svjestan je da će uskoro morati da se oglasi povodom čitave situacije", zaključio je izvor za "Kurir".

Ne propustite