NAKON AFERE O BIJELOM PRAHU I RAZVODU: Darko Lazić pobjegao iz Beograda, evo gdje se sada nalazi

Show
NAKON AFERE O BIJELOM PRAHU I RAZVODU: Darko Lazić pobjegao iz Beograda, evo gdje se sada nalazi
.

Nakon što je objavljen snimak na kojem se vidi kako pobjednik "Zvezde Granda" povlači bijeli prah, mediji su izvijestili kako je par razveden već tri mjeseca.

Kada je objavljen snimak na kom se vidi kako Darko Lazić povlači crtu, a zatim bijeli prah utrljava na desni, Ana Sević je bukvalno bila van sebe. Kako srbijanski mediji saznaju, ona je odmah pozvala svog supruga i rekla da želi razvod, jer ne može više da se nosi sa njegovim ispadima.

- Ana i Darko u poslhednje vreme imaju dosta problema u braku, ali se trude da ih prevaziđu najviše zbog kćerke Lorene. Prošle godine je objavljeno kako je Ana navodno Darka varala sa Acom Lukasom, i tada je njihov odnos bio poljuljan. Međutim, oni su prevazišli tu krizu, ali u posljednje vrijeme im baš ne ide. Do Darka dolaze priče da ga Ana vara, a iste informacije dobija i Sevićeva. Često se svađaju zbog toga, ali se brzo i pomire jer shvate da drugi žele da ih posvađaju. Ipak, snimak koji je objavljen bio je kap koja je prelila čašu - kaže naš izvor blizak paru i dodaje:

darko-lazic-i-ana-sevic-670x447

- Kada je Ana vidjela da je objavljeno kako Darko šmrče bijeli prah nije joj bilo dobro. Najviše se potresla zbog kćerke Lorene. Ona je još mala pa ne prati medije, ali šta će biti kada za koju godinu naiđe na ovaj tekst. Odmah je u suzama pozvala Darka da joj objasni o čemu se radi, a on joj je govorio kako mu sve smještaju i kako je snimak samo šala. Ona nije želela da ga sluša, pa mu je rekla da je kraj - priča dobroobaviješten izvor.

darko-lazic-biografija-visina-tezina-instagram-facebook-youtube

Pjevačev menadžer Željko tvrdi da njegov klijent ne konzumira narkotike i napominje da je video šala.

- To je budalaština i staro je više od sedam godina. U suštini se zna ko mu smješta, tako da smo mi preduzeli određene radnje tim povodom. Nije konzumirao nikakvu supstancu, to je bila neka interna šala na nekoj proslavi Nove godine u Vrnjačkoj banji. A gdje vi vidite bijelu supstancu? Insinuacija koja je napravljena je urađena namjerno. Da li se drogira Darko? Ne drogira se. To su gradske priče, da se drogiraju svi živi, neka bude tako i govoto. Niti se droga vidi na tom snimku niti nešto drugo. To što on pipa prstom na stolu, mogu i ja da kod kuće da uradim. Darkovu zvaničnu izjavu povodom ovoga nećete moći još da dobijete, a sve je predato advokatu - rekao je Darkov menadžer.

(Novi.ba/Pulsonline.rs)

Ne propustite