HITNA POMOĆ U 3 UJUTRO DOBILA ALARMANTAN POZIV IZ KUĆE MARJANOVIĆA U BORČI: Čuli su samo 2 riječi!

Kiosk
HITNA POMOĆ U 3 UJUTRO DOBILA ALARMANTAN POZIV IZ KUĆE MARJANOVIĆA U BORČI: Čuli su samo 2 riječi!
.

Brat Zorana Marjanovića, Miloš Marjanović rano jutros dobio je bubrežni napad, piše "Telegraf".

- Neko je u 3 ujutru pozvao dispečere u Hitnoj pomoći, i razumjeli smo samo dvije riječi "opet povraća". Ekipa je istog trenutka pošla na lice mjesta i pacijentu ukazala neophodnu pomoć.

Miloš je sličan napad imao i u decembru brošle godine, kada je i hospitalizovan u KBC Zemun. Tamo nije zadržavan, pa je poslije ukazane pomoći pušten na kućno liječenje.

Ovog puta Miloš je ostao kod kuće, jer situacija nije bila alarmantna kao prošlog puta, ali i sada se žalio na jake bolove i mučninu izazvanu bubrežnim napadom.

milos-marjanovic1-2-830x0

Inače, Zoran Marjanović se i dalje nalazi u pritvoru zbog sumnje da zna više nego što je rekao policiji o ubistvu svoje supruge, pjevačice Jelene Marjanović.

Miloš je, kao i ostali članovi porodice Marjanović bio pod lupom policijske istrage zbog ubistva Jelene. Policija je ispitivala sve članove porodice, jer je željela da nađe bilo koji trag kako bi se najmisterioznije ubistvo u Srbiji konačno riješilo.

Iako se pisalo mnogo toga o Milošu, on se nije obazirao na sve te navode. Sve vrijeme je tvrdio da  je u vrijeme brutalnog zločina, spavao kod kuće.

On se čak 24. septembra vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Milicom, koja je u poodmakloj trudnoći. 

Ne propustite