Imam dečka i POJMA NEMAM KOLIKO IMA GODINA: Bakica ima 90 godina, ne pije lijekove i nikad se ne žali, njen savjet raspametio sve

Zanimljivosti
Imam dečka i POJMA NEMAM KOLIKO IMA GODINA: Bakica ima 90 godina, ne pije lijekove i nikad se ne žali, njen savjet raspametio sve
.

Facebook stranica Human’s of New York objavila je fotografiju 90-godišnje bakice, ni ne sluteći da će postati planetarno popularna, kako svojim modnim izdanjem, tako i energijom kojom zrači i savjetom koji nam je dala.

“Imam 90 godina, ali osjećam se kao da imam 50. Ne pijem lijekove i nikada se ne žalim. Uvijek kažem ljudima: Kreni od onoga što imaš, a ne što želiš. Ja sam jednostavno srećna jer sam živa”, rekla je ova nevjerovatna gospođa iz Moskve i nastavila:

“Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesuje me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka Aleksandra. Razmjenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina”, završila je 90-godišnjakinja.

Izgleda da je svojom pojavom i stavom prema životu ova gospođa dotakla mnoge, jer je post na Fejsbuku sakupio preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

“Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj”, “Upravo sam shvatio šta želim da budem kad odrastem, a želim da budem ona”, samo su neki od komentara.

Ova baka je živi dokaz da pozitivan stav prema životu znači mnogo više nego što mislimo!

Da li se slažete? Podijelite sa nama u komentarima!

Izvor: zivotistil

Ne propustite