Zbog nje sada nema ni dinara, sve mu je potrošila: PORODICA DARKA LAZIĆA OSULA PALJBU PO ANI SEVIĆ

Show
Zbog nje sada nema ni dinara, sve mu je potrošila: PORODICA DARKA LAZIĆA OSULA PALJBU PO ANI SEVIĆ
..

Vijest da se Ana Sević i Darko Lazić razvode odjeknula je kao bomba u domaćoj javnosti, a pjevačeva porodica nema mnogo lijepih riječi za njegovu uskoro bivšu ženu.

Baka Darka Lazića, koja zajedno sa njegovim roditeljima živi u njihovoj porodičnoj kući u Brestaču, otkrila je da se Ana Sević razvodi od njenog unuka jer mu je priznala da ima drugog, a zatim je podjelila još detalja.

Ona tvrdi da je za skoro četiri godine njihovog braka Ana svega nekoliko puta bila u Brestaču.

"I to kada dođe, samo gleda u telefon. Kuca poruke, šta li radi, ne znam da ti kažem. Mi kad dođemo kod njih u Beograd, nikad ona nije kod kuće, po cijeli dan je u gradu, kao ima neke obaveze. Nijednu ružnu riječ niko od nas joj nije rekao, kao svoju smo je gledali, ali smo na početku već shvatili da to nije to. Ma čim vidiš onaj njen vještački osijmeh, jasno ti je sve", rekla je Darkova baka Milka.

Paljbu koju je osula po Sevićevoj nastavila je pričom o novcu.

"Bio joj je Darko dobar dok je mogla da troši njegove pare, a zbog nje sada nema ni dinara. Sve mu je potrošila... Stan u kojem žive platio je 300.000 eura. Ej, kada to nije umjela da cjeni, pa šta da vam kažem", dodala je Milka.

ana1


 

(Alo)

Ne propustite