DOBILA STROGU ZABRANU OD SUPRUGA: Kanye zatražio od Kim da prestane nositi detalj bez kojeg mnoge žene NE MOGU!

Show
DOBILA STROGU ZABRANU OD SUPRUGA: Kanye zatražio od Kim da prestane nositi detalj bez kojeg mnoge žene NE MOGU!
.

Voli on da njegova žena lepo izgleda, ali ne može da joj ne prigovori kada mu se nešto ne dopada

Kim Kardašian dobila je zanimljiv mail od svog supruga Kanje Vesta u kome joj on zabranjuje da nosi jedan jako važan modni dodatak – velike naočare za sunce.

Velike zvijezde nose velike naočare. Čak mislimo da što je veća zvijezda u pitanju to su veće naočare na njenoj glavi. Ali, avaj, ovo je sada prošlost za Kim. Ona je sada odlučila da se vrati devedesetim godinama kada su se nosile naočare malih okvira.

Kako piše "People", Kim je dobila mail od supruga u kome joj nalaže da njene velike naočare koje je nosila u posljednjoj epizodi rijalitija "Keeping Up With the Kardashians" moraju da odu – u kantu!

20686477-364240947327001-3763566445758251008-n

-Kanje mi je poslao mail u kome stoji "Ne smiješ više da nosiš velike naočare". Poslao mi je milion slika naočara malih okvira, rekla je Kim.

Kanje se miješa u stajling svoje žene od obuće i odjeće do modnih dodataka koje će njegova draga da ponese. U poslednje vreme gotovo je nemoguće uslikati je, a da ona nije u odevnoj kombinaciji koja je dio modne linije njenog supruga koga na svakom koraku promoviše.

Naravno ovo smo primetili i prije emitovanja poslednje epizode, jer su još neki članovi klana primijećeni sa ovim naočarima. Pored njih, gotovo je nemoguće vidjeti Belu Hadid bez malih naočara na očima.

Ukoliko niste bacili vaše stare naočare za sunce od prije dvadesetak godina, onda ste obezbijeđeni za narednu sezonu, piše Telegraf.rs.

Ne propustite