ODMAH idite LJEKARU ako imate bilo koju od OVIH 10 ZNAKOVA NA SVOM TIJELU!

Zdrav život
ODMAH idite LJEKARU ako imate bilo koju od OVIH 10 ZNAKOVA NA SVOM TIJELU!
.

Jetra je vrlo zaposleni organ i ključan za probavu, a koji zbog povećanog unosa toksina u organizam, prehranom ili iz okruženja, može usporeno raditi. Kada je jetra oštećena, to je čini nesposobnom za obavljanje svojih redovnih funkcija kao što su regulisanje probave, nivoa šećera u krvi i holesterola, proizvodnju proteina i neutralizaciju otrovnih tvari.

Dugo vremena jetra može nadoknaditi uticaj tih štetnih tvari na tijelo, ali nakon određenog vremenskog perioda počinju se prikazivati neki simptomi koji ukazuju na oslabljenu funkciju jetre. Na taj način, naše tijelo očajnički moli za detoksikaciju.

Morate znati prepoznati znakove upozorenja i djelovati na vrijeme. Nema sumnje da je potrebno uklanjanje nakupljenih toksina kako bi vratili pravilnu funkciju naših organa, a posebno jetre.

Dakle, ovo su najčešći simptomi koji ukazuju na oštećenje jetre, koji se ne smiju zanemariti:

- Svijetla i blijeda stolica
- Hronični umor
- Žučni napadi
- Hemoroidi ili proširene vene
- Bol ispod lopatica
- Bol u želucu nakon uzimanja masne hrane
- Bol iznad očiju
- Česte mučnine
- Gorak ukus u ustima nakon jela

U slučaju da primijetite neke ili više navedenih znakova upozorenja, morate uraditi detoksikaciju tijela što je prije moguće. Međutim, dobro bi bilo konsultovati se sa svojim doktorom i provjeriti stanje jetre prije početka liječenja.

Ne propustite