UKLJUČILI SU GOOGLE MAPE, kada su zumirali uočili su JEZIV DETALJ u jezeru: Svi su zaleđeni (VIDEO)

Kiosk
UKLJUČILI SU GOOGLE MAPE, kada su zumirali uočili su JEZIV DETALJ u jezeru: Svi su zaleđeni (VIDEO)
.

Na jednom snimku na Google mapama, na dnu jezera Harijet u Mineapolisu, američka savezna država Minesota vidio se poptuno cijeli putnički avion.

Na fotografijama se vidi veliki putnički avion sa dva motora, a koji je na iznenađenje svih bio u jednom komadu. 

Tehničari iz Googla su analizirali fotografije nakon brojnih prijava građana i utvrdili da je zapravo riječ o "tehničkom kvaru", odnosno da je putnički avion uletio  u kadar kada su sateliti snimali teren.

- Svaki satelitski snimak koji vidite na našim mapama je zapravo kompilacija nekoliko snimaka. Objekti koji se brzo pomjeraju, kao što su avioni, često upadnu u jednu od fotografija, a koje se potom iskoriste za prikaz određene oblasti. Kada se to dogodi, obrisi tih objekata mogu da se vide na objavljenim mapama – rekla je Suzan Kadreča, potparol Google mapa. 

Ipak, ovo objašnjenje nije razuvjerilo teoretičare zavjere koji vjeruju da se ispod jezera nalazi veliki aerodrom koji će u slučaju rata biti otkriven i aktiviran. 

 
Pogledajte u nastavku šta su još Google mape otkrile. 

GOOGLE MAPE OTKRILE NASTRAŠNIJI PRIZOR DO SADA: Svi su mislili da je snimljena grupa ljudi, ali onda su pogledali malo bolje 

Mnogi koriste Google mape kako bi posmatrali udaljene dijelove svijeta. 

Tako je na jednom polju u Finskoj pronađeno nešto što na prvi pogled liči na grupu ljudi. 

prizor1

Ipak, kada se pogleda malo bliže vidi se da se radi o strašilima koja pripadaju instalaciji "Tihi ljudi"(Silent People). 

prizor2

“Grupa se sastoji od oko hiljadu figura koje definitivno najstrašnije izgledaju ujutro, dok im se u izmaglici i polumraku približavate na motornom vozilu”, navodi se na popularnom turističkom sajtu TripAdvisor. 

prizor3

“Ipak, kako dan odmiče i sve je više sunčeve svijetlosti, figure postaju znatno živahnije, a njihove boje živopisnije. Kad vjetar dune, djeluje kao da strašila igraju”, piše.

Instalacija je djelo umjetnice Reiđo Kele, a postavljena je 1994. godine.

 

Ne propustite