ISPLIVALI DETALJI ŽIVOTA U ABU DABIJU: Objavljeno koliko je Kija zarađivala kao stjuardesa, ZADRUGARI NISU MOGLI VJEROVATI!

Show
ISPLIVALI DETALJI ŽIVOTA U ABU DABIJU: Objavljeno koliko je Kija zarađivala kao stjuardesa, ZADRUGARI NISU MOGLI VJEROVATI!
.

Kija je Marku Janjuševiću u "Zadrugi" ispričala nekoliko zanimljivih detalja iz vremena dok je radila kao stjuardesa i putovala za Abu Dabi.

- Raspored dobijam mjesec dana unaprijed, napravim sebi što više vremena da imam tokom mjeseca, nekad ostanem 2,3 dana a nekad se odmah vratim. Moja kuma, koja je vjenčala mene i Slobu, bila je takođe tamo, samo u drugoj zgradi - ispričala je Kija.

Janjuša je najviše zanimalo kolika je bila njena plata i na šta je trošila novac:

rgtktkpturbxy9mmjewowm4m2fkmjuwnwjhzdvhm2iwmwvmzwqxndljms5wbmerkwlna44a

- Moja plata je bila oko 2000 eura. Uglavnom sam imala hranu, hrana u prodavnici je skupa, hljeba nema. A kad idem za Srbiju, imam hranu kao i ostali putnici. Kad sam tamo, hranu sam naručivala u sobi, a imali smo i restoran gdje sam jela ostrige. Tu sam najviše trošila. Što se tiče izlazaka u Abu Dabiju, tu djevojke ništa ne troše, a imale smo karticu sa 50 posto popusta za klabinge, hotele, kafice... - objašnjava Kija.

Pogledajte više u nastavku:

 

Ne propustite