Will Smith dirljivom objavom supruzi čestitao 20. godišnjicu braka

Slavne ličnosti
Will Smith dirljivom objavom supruzi čestitao 20. godišnjicu braka
Will Smith poznati je glumac, producent, muzičar. No izgleda kako ipak najviše uživa u ulozi supruga i oca.

Iako smo tijekom godina u medijima mogli čitati mnoge ćlanke o problemima u njihovu braku, kao i glasine da ne vjeruju u monogamiju, čini se kako je jedan od najdugovječnijih holivudskih parova zaljubljen kao i prvoga dana.

To je potvrdio i 49-godišnjiu Will koji je na Staru godinu dirljivom objavom razveselio milijune fanova na Instagramu. Uz fotografiju s njihovog vjenčanja, napisao je i dirljivu poruku koju je posvetio supruzi Jadi.

''Prije tačno 20 godina držali smo se za ruke i prošetali do oltara. Otad sam naučio toliko toga… Ljubav je poput brige o biljci. Morate je čuvati i zalijevati kako bi izrasla u ono što želite. Imam priliku ostvarivati sve tvoje snove i doista uživam u toj ulozi. Sretna godišnjica, moja kraljice!'', između ostalog je napisao popularni glumac.

Will i Jada vjenčali su se 1997. godine, a zajedno imaju 19-godišnjeg sina Jadena i 17-godišnju Willow, koji su odmalena krenuli stopama roditelja, posvetivši se glumi i muzici. Uz njih se na crvenim tepisima često pojavljuje i Trey, Willov 25-godišnji sin iz prvoga braka.

 

Ne propustite