REAGUJTE DOK NIJE PREKASNO: Ovi simptomi upozoravaju da je vaše tijelo punoOTROVA!

Porodica i zdravlje
REAGUJTE DOK NIJE PREKASNO: Ovi simptomi upozoravaju da je vaše tijelo punoOTROVA!
.

Zbog nepravilne ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti, toksini ostaju zarobljeni u tijelu i usporavaju njegove prirodne funkcije. Evo nekoliko znakova da se to događa baš vama.

Neugodan zadah

Uzrok su bakterije u vašim ustima ili nemogućnost vašeg želuca i jetre da “obradi” sve toksine. Kako bi se riješili ovog problema, dnevno čistite jezik od sakupljenih slojeva.

Smetaju vam određeni mirisi

Ako vam smeta nečiji parfem, dim i druge arome, vjerovatno imate problema s jetrom koja nije u stanju da se riješi toksina i zato su vaša čula na oprezu i svaki miris može izazvati glavobolju.

Fiziološke potrebe

Čest odlazak u kupatilo je jednostavan pokazatelj da je vaše tijelo puno otrova. Ipak, ovo je jedan od najboljih načina na koji otrovi izlaze iz tijela, inače će se vratiti u krvotok i izazvati probleme. Zato, pijte što više tečnosti i probiotike kako biste poboljšali probavu i urinarne funkcije.

Prekomjerna težina

Problemi s hormonima, loša ishrana i previše toksina u krvi dovode do gomilanja masnih naslaga i prekomjerne težine. Naglo gojenje vam govori da je vrijeme da očistite svoj organizam.

izvor:novi.ba

Ne propustite