Kebina snajka rasplakala sve OVOM porukom: TRAŽILA SAM TE GODINAMA, A SADA SI TI NAŠLA MENE (VIDEO)

Show
Kebina snajka rasplakala sve OVOM porukom: TRAŽILA SAM TE GODINAMA, A SADA SI TI NAŠLA MENE (VIDEO)
.

Nakon svih ovih godina, Iris i Severina ponovo su se susrele na jednom od nastupa lijepe pjevačice, a ona je taj događaj ispratila veoma dirljivom i emotivnom porukom. 

Naime, Severina je davne 2001. snimila spot za numeru "Virujen u te", jednu od prvih balada koja ju je proslavila, a u ekranizaciji ove pjesme pojavljuje se i djevojčica Iris Vukušić.

- Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene. Kao što sam ja tebe one 2001. godine na otoku. Smješnu, zaigranu, pametnu, istu... Kad sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za "Virujen u te" mama ti nije vjerovala, ali te dovela sutradan sa sestrom. Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvijek. Sva djeca koju sam svih ovih godina takla i zagrlila su moja djeca, jer su mi svoje rukice pružala srcem i zauvijek, zauvijek ostala u meni. Njihove ruke, obrazi, riječi i poljupci su ostali urezani na mojoj koži kao male nevidljive tetovaže. imam puno djece, sva sam istetovirana njima... Ona je jedna od njih - napisala je Severina uz kratak video s jednog njenog koncerta. 

 

 


 

Ne propustite