Ludnica zbog Ekrema u 'Zvezdama Granda': Montažer garažnih vrata izludio Karleušu, ono što mu je ona rekla dobro će zapamtiti!

Show
Ludnica zbog Ekrema u 'Zvezdama Granda': Montažer garažnih vrata izludio Karleušu, ono što mu je ona rekla dobro će zapamtiti!
.

Ekrem Peleš je izašao na scenu, djelovalo je da mu odlično ide, a onda se načisto pogubio u drugoj pjesmi, i počela je prava ludnica u "Zvezdama Granda".

Momak iz Tuzle je na kraju tužno konstatovao da nije imao sreće, a potom ga je Jelena Karleuša žestoko iskritikovala.

- Kakva sreća prijatelju. Šoubiznis nije sreća. Rad, trud, želja volja, i nema odustajanja. Ti pjevaš, ti si talentovan, ali si pokazao da se nisi spremio i da nisi bio koncentrisan - rekla je Jelena.

- Nisam imao vremena, zbog svog privatnog posla. Ja sam montažer garažnih vrata, nikad nisam kod kuće i na putu vježbam. Dobro sam se spremio ali su mi misli zalutale - pokušao je da se opravda Ekrem, ali uzalud.

- Vidi prijatelju, imaš tri minuta šanse da od jednog montažera vrata postaneš zvijezda. Šamarčina jedna tebi treba, je l' znaš. Ja znam ljude kao ti, nemam ja sreće, izgubljen sam slučaj... Zvek, jednu šamarčinu, pa da vidiš kako bi ti išlo - poručila je Karleuša.

Ostali članovi žirija su smatrali da Peleš odlično pjeva i on je na kraju, nakon baraža ipak prošao dalje, piše Telegraf.rs.

Ne propustite