ISMIJAVAJU JE JER SE UGOJILA U 'ZADRUZI': A ovako je Jelena Golubović izgledala prije 5 godina kad je pobijedila na 'FARMI'!

Show
ISMIJAVAJU JE JER SE UGOJILA U 'ZADRUZI': A ovako je Jelena Golubović izgledala prije 5 godina kad je pobijedila na 'FARMI'!
.

Rediteljka i glumica Jelena Golubović trenutno je učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti, Zadruge. Međutim, ovo nije prvi put da je ona u jednom ovakvom šou programu. Poznata po britkom jeziku i tome što nikome ne ostaje dužna, Jelena je pokupila velike simpatije gledalaca, ali i mržnju ljudi sa kojima je provodila vrijeme u rijalitijima.

Prvi rijaliti u kom se rediteljka pojavila bila je "Farma 5" 2013. godine, u kojoj je odnijela pobjedu. Ona je tada ratovala sama protiv svih, a jedinu podršku imala je od pjevača Čupa Kalača, koji ju je, par minuta prije nego što je proglašena pobjednicom, zaprosio.

jelena

Ovo nije jedini put da je Jelena učestvovala u Farmi - dvije sezone kasnije ponovo je postala dio ovog šou programa, ali tada nije ušla sama, već sa majkom Svetlanom Cecom Golubović. I tada je pobijedila, sa 58 posto glasova, dok se na drugom mjestu našao pjevač Žika Đorđević.

Jelena trenutno u Zadruzi ratuje sa skoro svim zadrugarima, a jedina drugarica joj je Saška Karan, sa kojom je ranije imala sukobe. Da li će uspjeti do kraja rijalitija da se posvađa i sa njom i hoće li doći do svog cilja, što je svakako još jedna pobjeda, vidjet ćemo.

jelena2

Ona se tamo značajno ugojila, zbog čega joj mnogi obožavaoci zamjeraju, ističući da nisu navikli da ona samo jede i leži, a i neki cimeri u najgledanijem rijalitiju u regionu, naročito Miljan Vračević, zbijaju šalu na račun njene kilaže.

jelena3

(pink.rs)

Ne propustite