DANAS JE DIO PORODICE ŽIVOJINOVIĆ,A NEKAD JE BILA NJEGOVA DJEVOJKA: Aleksandra je bila u burnoj vezi sa OVIM pjevačem! (FOTO)

Show
DANAS JE DIO PORODICE ŽIVOJINOVIĆ,A NEKAD JE BILA NJEGOVA DJEVOJKA: Aleksandra je bila u burnoj vezi sa OVIM pjevačem! (FOTO)
.

Aleksandri Prijović od kako je u vezi sa Filipom Živojinovićem karijera je krenula na gore vrtoglavom brzinom...Ni sama nije sanjala o uspehu i popularnosti koje će joj donijeti popluarno muzičko takmičenje.

Mlada pjevačica sa nepunih 17 godina uspjela je sebe da približi domaćoj publici i na jedan suptilan način osvoji njihove simpatije.

Pjevačica Aleksandra Prijović, poslednje tri godine zabavlja se sa Filipom Živojinovićem, pastorkom Lepe Brene, a pored njega doživjela je veliki uspjeh u svojoj karijeri, a prije samo par godina njen život izgledao je dosta drugačije.

Nakon što se muzičko takmičenje završilo pjevačica je uplovila u ljubavnu romansu sa kolegom Amarom  Giletom Jašarspahićem.

bez-naslova-287bez-naslova-287

Njihova veza bila je veoma burna, i nakon brojnih raskida, 2013. stavili su tačku na svoj ljubavni odnos.

Od tada mlada pjevačica radila je kako na svom glasu, tako i na svom izgledu pa je danas skoro nemoguće uporediti „staru“ Aleksandru i Aleksandru koja je danas.

Ne propustite