BEZ VJEŽBANJA: Možete izgubiti i do 3 KILOGRAMA SEDMIČNO uz ovu dijetu sa bananama!

Zdrav život
BEZ VJEŽBANJA: Možete izgubiti i do 3 KILOGRAMA SEDMIČNO uz ovu dijetu sa bananama!
.

Šta znate o bananama, osim što su vrlo ukusne? Možda je to otkriće, ali su veoma hranljive i mogu vas snadbijevati energijom koja vam je potrebna. Šta više, banana može ubrzati metabolizam i time pomoći u procesu gubitka težine.

Možete se zapitati – šta imate na umu? A ono što imamo na umu jeste dijeta s bananama koja se pokazala veoma efikasnom i pristupačnom. Što više nema potrebe provesti bezbroj sati u teretani da bi ste dobili oblik i izgubili težinu.

Možda mislite da je to nemoguće, ali japanski gospodin, gospodin Watanabe će vam dokazati da ste pogriješili. Već godinama se bori sa problemom viška težine i ništa nije radilo sve dok nije izašao sa dijetom s bananama.

Kako to radi?

Pravila su prilično jednostavna – jedite bananu i popijte čašu vode svakog jutra, a zatim sačekajte do ručka. Izgleda da nema ništa složeno oko toga, zar ne? Ako osjetite da jedna banana nije dovoljna – možete pojesti još jednu.

Isto važi i za period između ručka i večere – ako se osjećate gladni, samo pojedite bananu. Praćenjem ove dijete možete izgubiti do 3 kilograma za jednu sedmicu.

Koji je nedostatak?

Nema nijednog, ali postoje neka ograničenja. Dok ste na ovoj dijeti ne smijete konzumirati alkohol ili mlijeko. Plus, ne bi trebalo da jedete poslije osam sati.

Da sve sumiramo – to je najbolja dijeta koju smo do sada čuli. Samo razmislite o tome – ne morate isključiti svu hranu koju volite, nema potrebe da idete u teretanu, ali je super ukusno.

To je idealna dijeta. Što se tiče ograničenja, ipak nisu toliko stroga. Šta mislite?

Ne propustite