Pjevačica se toliko UGOJILA da su joj predviđali PROPAST: Prošetala je tržnim centrom i pokazala NEVJEROVATNU TRANSFORMACIJU

Show
Pjevačica se toliko UGOJILA da su joj predviđali PROPAST: Prošetala je tržnim centrom i pokazala NEVJEROVATNU TRANSFORMACIJU
.

Maraja Keri je ovu 2017. godinu otvorila skandalom kada je doživjela potpuni fijasko pjevajući na plejbek na trgu za doček nove godine. I nije išlo ništa bolje ni na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu.

Ipak, najviše pažnje medija privlačila je time što je nabacila veliki višak kilograma. Zbog njega, govorili su njeni prijatelji, nije mogla da pleše i kreće se na sceni, a nije mogla ni da uđe u scensku garderobu.

Ipak, od svoje uske i provokativne odjeće nije odustajala, pa je izazivala žestoke kritike na svoj račun.

A onda se Maraja umirila i nestala. Kada se ponovo pojavila, vidan je bio njen napor da spusti kilažu, a od tog cilja očito ne odustaje jer izgleda sve bolje i bolje.

mara

Nedavno je uhvaćena u prazničnom šopingu sa dečkom, a niko nije mogao da povjeruje da je uspjela da se tako transformiše za tako kratko vrijeme.

Primjetno je da se dosta stesala, a mediji kažu da će uprkos fijasku koji je doživjela početkom ove godine ponovo pjevati na trgu.

Nadamo se samo da je naučila lekciju i da će se manuti plejbeka!

Ne propustite