MRZE VAS IZ DNA DUŠE: 3 najopakija horoskopska znaka, ali ipak jedan je NAJGORI!

Horoskop
MRZE VAS IZ DNA DUŠE: 3 najopakija horoskopska znaka, ali ipak jedan je NAJGORI!
.

Ovo je posebno važno da znate ako planirate vezu ili brak.Kojem horoskopskom znaku pripadate mnogo govori o vašim vrlinama, karakteru, manama.

Ovo su tri najgora znaka prema zlobnim zvijezdama.

Djevica

Opsesivno-kompulzivni neurotici, oni se stresa oslobađaju čisteći stan. Cjepidlake kojima nikada ništa nije dovoljno. Pripadnici ovog znaka ne poznaju ljubav, kod njih se sve svodi na odnos. Kad- tad možete očekivati da će vam Djevica zabiti nož u leđa. To će biti analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija. Nećete ni primjetiti njihovu glumu niti ćete naslutiti kada razmišlja da li je vrijeme da vas eliminiše. Oni su narcisi koji se brinu samo za svoj izgled, nemaju nježnosti, strasti niti topline.

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla s robotom.

Škorpija

Samosažaljevajući autodestruktivci, svoj jad ne mogu podnijeti sami pa moraju povući još ljudi sa sobom. Da je sutra smak svijeta njima to ne bi bilo iznenađenje i vjerovatno bi ga dočekali u sado mazo orgijama. Sve što običnom smrtniku izaziva jezu njima nije strašno. Bez odnosa psihički se razbole, a prati ih obilježje ljubomornih i posesivnih psihopata..

Škorpije su emotivno nezrela, neodgojena, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta koja se ne suzdržavaju ni od čega. Ljute se, grizu, plače bijesne i u tom trenutku mrze vas iz dna duše.Bez obzira na godine, zrelost ili spol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom djeluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou petogodišnjeg djeteta.

Jarac

Pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ “oprost” i ne postoji u njihovom rječniku. Sa njima možete živjeti cijeli život i nikada ne saznati šta vam imaju reći. Svoja osjećanja ne znaju pokazati, a za društvnei status bi se prodali.

Velike su kukavice i bježe glavom bez obzira čim rizik postane veliki. Ostavljanje na cjedilu je nešto što uvijek rade.

Previše su mračni da bi osjetili pravo zadovoljstvo života i radosti.  Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice.

Jarac je definitivno najgori horoskopski znak, tako da se klonite njega.

Ne propustite