Pjevačicina mama završila u bolnici, nakon što je saznala za pomirenje s Justinom

Show
Pjevačicina mama završila u bolnici, nakon što je saznala za pomirenje s Justinom
.

Mama pjevačice Selene Gomez, Mandy Teefey, hospitalizirana je nakon što je saznala da joj je kći obnovila vezu s Justinom Bieberom.
 

screenshot-5
Majka i kći više se ne prate ni na Instagramu, a osobe koje su dobro upoznate s incidentom tvrde da je, na dan kada je završila u bolnici, imala žestoku raspravu s kćeri. Nakon što joj je Selena rekla da s Justinom ide ne terapiju za parove, shvatila da je njihova veza puno ozbiljnija no što je mislila te se naljutila na nju. 
screenshot-6

 
Članovi obitelji Gomez nisu obožavatelji Justina Biebera zbog njihovog prekida od prije nekoliko godina i krive ga za Selenine probleme s depresijom.
 

 
No Selenin ljubavni život nije jedni razlog zbog kojeg su ona i njena mama zahladile odnose. Jedan izvor blizak Seleni tvrdi da je Mandy hospitalizirana u Los Angelesu na zahtjev člana obitelji jer je bila depresivna.
 

 
Naime, tri dana prije incidenta na Instagramu je objavila fotografiju u znak sjećanja na svoju drugu kći Scarlett koju je izgubila u spontanom pobačaju 2011. godine.
 
"17. decembra više nikada neće biti isti. Kao sjećanje na nju pišemo njeno ime na crvene balone i puštamo ih u nebo," napisala je Mandy na društvenoj mreži. 

Ne propustite