SINANOVA KĆERKA NE BIRA RIJEČI! SAKIĆEVA NAPADA ANABELU SA SVIH STRANA: Pogledajte šta je sada poručila!

Show
SINANOVA KĆERKA NE BIRA RIJEČI! SAKIĆEVA NAPADA ANABELU SA SVIH STRANA: Pogledajte šta je sada poručila!
.

Kćerka Sinana Sakića Đulkica Amzić šokirala je javnost otvorenim pismom na Fejsbuku u kojem je isprozivala Anabelu Atijas.

Nasljednica kralja ''Južnog vetra'' ponovo je na ovoj društvenoj mreži napala pjevačicu i okrivila je da je pogrešno vaspitala kćerku Lunu.

Ovoga puta osvrnula se na svađu između Anabele Atijas s kolegama Radom Manojlović, Katarinom Živković, kao i nedavnom prepiskom Vukom Mobom i Ša. 

"Draga moja, ljutiš se na sve i na svakoga. Pri tom, nijedan ispravan korak nisi napravila. Taman kada sam pomislila sad će ima šansu, ti dokažeš koliko si loša majka. Dobra majka nije ona koja tjera svoje dijete na zlo. Dobra majka uči dijete šta znači biti dobar čovjek, šta znači biti dobra djevojka koja poštuje tuđi brak. Ne prilazi oženjen muškarac dobroj i vaspitanoj djevojci jer ne može ni blizu prići. Zna se kakvim djevojkama se prilazi i koliko dugo traje takav brak ili veza. Djeca se uče moralnim vrijednostima dok su mala", oštro je napisala Đulkica, dodajući da će možda neko pomisliti odakle njoj pravo da sudi, a ona to ne radi jer onda ne bi valjalo.

"Ovdje mamu kritikujem, ne dijete. Kada si ušla u zadrugu djetetu, trebalo je da objasniš da se tvoje kolege ne pljuju, pogotovo ne one koji su uspješnije i koji su napravili svojim radom i trudom. Da se tuđa po zakonu supruga treba poštovati. Ne treba je omalovažavati... A to i ti ne znaš, kako bi mogla nju naučiti", napisala je između ostalog  kćerka Sinana Sakića, prenosi srbijanski Kurir.

Ne propustite