Bajke ipak postoje: "Zimska idila u Gardenu" - CityDeal je obezbjedio popuste samo za Vas!

Kiosk
Bajke ipak postoje: "Zimska idila u Gardenu" - CityDeal je obezbjedio popuste samo za Vas!
-

Garden City Hotel & Resort Konjic je za predstojeće zimske dane pripremio iznenađenje za sve svoje goste i posjetioce. Projekat “Zimska idila u Gardenu” jedna je od aktivnosti kojima nastoje ostvariti cilj, a to je poboljšati i unaprijediti turističku ponudu  grada Konjica. U periodu od 25. decembra 2017. do 25. januara 2018. Garden City Hotel & Resort Konjic po prvi put na području Hercegovine priprema čarobnu zimsku bajku, jer sezona klizanja na otvorenom počinje.
Čarobna bajka posjetiteljima nudi na raspolaganje klizalište, druženje sa Djeda Mrazom u čarobnoj kolibi, podjela paketića, raznovrsni zabavni progam i ambijent koji priliči prazničnoj atmosferi, te niz drugih aktivnosti koje očekuje upravo posjetioce Garden City Hotela & Resorta svaki dan u periodu od 12:00h do 20:00h. 
"Sigurni smo da će svoje mjesto u Gardenu ove zime pronaći posjetioci svih generacija, jer ćemo kao i uvijek pripremiti ponešto za svakoga pored standardne ponude naših usluga", rekli su iz Gardena.

klizanje-vanjsko

Simbolična cijena klizanja na otvorenom će biti 2,00 KM uz omogućeni najam klizaljki po cijeni od 3,00 KM. Zimska idila je podržana od strane partnera projekta koji zajedno sa Garden City Hotel & Resortom obećavaju jedinstvenu zimsku idilu na otvorenom. Partneri projekta su Turistička zajednica HNK-Ž; Ministarstvo turizma i okoliša HNK-Ž; Ministarstvo finansija HNK-Ž; Opština Konjic; Coca Cola; Igman; Oil AC; Addiko Banka; Central osiguranje; Rose Wood; Intersport; Zagrebinspekt.

Jedno je sigurno – nema pogrešnog izbora u Garden City-u. Garden City Hotel & Resort pored usluga smještaja nudi i usluge wellness&spa centra, sportske i zabavno-rekreativne sadržaje. Za poslovna događanja na raspolaganju Vam je Kongresno-zabavni centar "InMotion", kao i posebno pripremljen ambijentalni Bosanski salon. "U našoj ponudi za gastro užitak nudimo Vam restoran sa jelima nacionalne i internacionalne kuhinje, a ljubiteljima dobre kapljice nudimo poseban ugođaj u našem Vinskom podrumu sa velikim izborom kvalitetnih hercegovačkih vina. Za najmlađe - zabava u unutrašnjoj i vanjskoj igraoni. Posebno ističemo naše osoblje koje će svojom uslužnošću i gostoljubljem sasvim sigurno osvojiti sve one koji žele da provedu dio svog dragocjenog vremena u Hotelu Konjic", navedeno je u saopćenju.

page

U saradnji sa portalom grupne i online kupovine CityDeal.ba, Garden City Hotel & Resort Konjic za Vas su pripremili dodatne popuste! 

Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe, uz neograničeno korištenje bazena, saune i fitness sale, interneta, parkinga, kasne odjave i popusta 20% na masaže, piling lica i depilaciju + ulaz na ledenu plohu.. Sve za 109 KM. Ili dva noćenja sa doručkom za dvije osobe, uz neograničeno korištenje bazena, saune i fitness sale, interneta, parkinga, kasne odjave i popusta 20% na masaže, piling lica i depilaciju + ulaz na ledenu plohu.. Sve za 169 KM!

Ne propustite