EDITA PROGOVORILA O ODNOSU SA INDY: Evo šta kaže koliko je bliska sa rođenom sestrom, njene riječi će vas IZNENADITI!

Show
EDITA PROGOVORILA O ODNOSU SA INDY: Evo šta kaže koliko je bliska sa rođenom sestrom, njene riječi će vas IZNENADITI!
.

Mlada zvijezda na svoj način je prokomentarisala odnos sa Indi, a dotakla se i najtužnijeg momenta u svom životu, kada je izgubila rođenog brata

Otkako se pojavila na estradnoj sceni, Edita Aradinović privlači pažnju javnosti, a iako je na javnoj sceni već nekoliko godina, neki i dalje ne znaju da je ona rođena sestra Indire Aradinović Indi.

Razlog je možda i taj što se njih dvije nikada nisu previše eksponirale u javnosti, a dugo se spekulisalo i o tome da li su ili nisu u dobrim odnosima.

Edita je sada progovorila o tome kakav odnos stvarno ima sa Indi, a njen odgovor vjerovatno će dodatno "potpaliti" sumnje u to da njih dve nemaju pravi sestrinski odnos.

- Nisam vezana za nju na način da ne mogu da živim bez nje, ali mi je u mislima. Svaki dan, vječno. Nismo provodile mnogo vremena zajedno, a što se slaganja tiče, nekada se slažemo u svemu, nekad ni u čemu - rekla je Edita.

Aradinovićeva se prisjetila i pokojnog brata koji je preminuo u 21. godini života, a bolovao je od cerebralne paralize.

- O njemu ne volim da pričam i zahvalna sam kad ljudi to razumiju. A ta slika je divna, jednako kao i uspomena na njega - rekla je Edita misleći na fotografiju ispod.

edita1-830x0

- Čovjeka jača sve, i dobro i loše. Tada sam bila mlada i bezbrižna, sada je moj život u mojim rukama, pa je malo teže. Ali pružajući ljubav sebi i drugima, jačaš, i ne dozvoljavaš sebi da postaneš zao. A desi se da nekad ispadneš iz tog kolosjeka, pa svi smo od krvi i mesa - rekla je Edita na pitanje koliko je kao jedanaestogodišnja djevojčica morala da nauči da je život nekad nemilosrdan.

Inače, Editina majka Florija prije 3 godine vodila je borbu sa opakom bolesti, što je Editi i Indiveoma teško palo.

- Ona je odlično, što mi je drago. Mama mi je najveća podrška. Bez nje ništa ne bi bilo moguće, ona je ta univerzalna ljubav koja me održava i daje vetar u leđa da se dignem kada padnem, pa i da se spustim kada se dignem. Ona je heroj mog života - rekla je Edita.

(glossy.rs)

Ne propustite