BRENA OTKRILA SVOJU NAJVEĆU TAJNU I SVE ZAPREPASTILA: Niko mi ne može pomoći

Show
BRENA OTKRILA SVOJU NAJVEĆU TAJNU I SVE ZAPREPASTILA: Niko mi ne može pomoći
.

Legendarna pjevačica Lepa Brena koju uvijek viđamo nasmijanu i sretnu, otkrila je svoju najveću tajnu, da boluje od klaustrofobije. 

Pjevačica često dobija napade panike kada se nađe u zatvorenom prostoru i to joj mnogo otežava život.

- Nije lako boriti se sa klaustrofobijom. Dobijam napade panike kada sam u malim prostorima kao što su liftovi u koje uvijek uđe više ljudi nego što treba. Imam problem kada se osjećam tako stisnuta. Najstrašnije je što dobijam napad panike čak i kad me neko zagrli ili stegne iz ljubavi. Ja to ne mogu da kontrolišem, a voljela bih. U tim momentima ja ne mogu da shvatim da me neko grli zato što me voli, klaustrofobija prevlada - otkrila je Brena, prenosi Informer. 

brena

Pjevačica je progovorila i o svom najtraumatičnijem iskustvu, a jedno od njih je bilo u avionu, kojim često putuje na nastupe:

- Jednom sam se u avionu toliko uplašila i dobila napad panike da ni sebi ne mogu da objasnim kako se to dogodilo. Kada je stjuardesa zatvorila vrata, odjednom sam osjetila kako se cijela letjelica sužava sa svih strana. Imala sam osjećaj kao da se ceo oklop steže oko mene. Srce je počelo nenormalno da mi lupa, baš sam se bila uspaničila, pogotovo zbog činjenice da mi niko drugi ne može pomoći, već da sama to moram da riješim. Taj psihološki momenat, ta spoznaja da morate sami da se izborite sa situacijom je najteža - priznala je pjevačica.

 

Ne propustite