CityDeal proizvodi koje morate imati pri ruci!

Kiosk
CityDeal proizvodi koje morate imati pri ruci!
-

CityDeal portal grupne kupovine na bosanskohercegovačko tržište donosi nešto sasvim novo. Deset proizvoda koje ćete poželjeti imati u svojoj kući još danas. Preuzimanje se vrši isključivo u CityDeal poslovnici koja se nalazi u SCC centru na etaži -1. Proizvodi se mogu preuzeti do 15. januara 2018. godine.

page

Jedinstveni i neobični, a ipak tako praktični i jednostavni. Svako od Vas može naći nešto za sebe. Budite prvi, kupite Vaš vaučer i dobijte proizvod još danas!

1. Želite smršati? Magnetni prstenovi za mršanje su odlično rješenje za Vas!
- Japanski stručnjaci osmislili su jedinstveno silikonsko prstenje za nožni palac sa magnetima koji dodiruju i stimuliraju određene tačke, za koje se, prema refleksologiji, tvrdi da imaju moć kontrolisanja apetita. Ovaj proizvod u isto vrijeme koristi magnetizam, akupresuru i masažu; može pomoći u poboljšavanju cirkulacije i ubrzavanja metabolizma, s ciljem poticanja gubitka kilograma.

le67zmex
2. Udobne i mekane papuče će učiniti da nikada više nijedne druge nećete htjeti obući!
- Kućne papuče za Vaša stopala predstavljaju završetak radnog dana. Nema ništa ljepše nego kada nakon napornog dana u uredu uskočite u udobne tople papuče i opušteno odmarate noge. 

l2u8hxfy
3. Priuštite si najbolju njegu stopala i kupite papuču za piling!
- Njega stopala može biti lagana i jednostavna, čak i opuštajuća zahvaljujući CityDeal-u.

38rxmblg
4. Tražite držač za mobitel? Imamo idealno rješenje za vas!
- Podloga je pogodna je za mobilni telefon, navigaciju, novac, razne uređaje i sl. Anti slip podloga pouzdano drži predmete dok vozite, koji ne spadaju prilikom vožnje. Podloga je pravljena od specijalnog materijala i faktički je neuništiva.  Ukoliko se isprlja od prašine, potrebno je samo da je operete i bićete kao prvog dana!

7534-1
5. Ne volite kuhati? Donosimo Vam nešto što ćete zavoljeti na prvi pogled!
- Iznenadite svoje ukućane sa inovativnim spiralnim rezačem za povrće i učinite Vaše kuhanje mnogo zabavnijim. Vrlo je praktičan i jednostavan za spremanje najkreativnijih priloga. 

lpqv9bqa
6. Vašem ljubimcu je hladno u ovim zimskim danima? Mekana dekica za pse je sve što Vam treba!
- City Deal Vam donosi prekrivač za Vaše pse, koji je napravljen od ekstra mekanog materijala. Vaš pas će ga naprosto obožavati, a Vi ćete biti sigurni da se neće razboljeti! Porivač ima luksuzan dizajn i dozvoljava Vam da ugrijete Vašeg ljubimca. 

h5rsp5rg
7. Touch screen rukavice su sve odličan izbor za Vas u hladnim zimskim danima!
- Rukavice za zaslone osjetljive na dodir su odlično rješenje da Vam ne bude hladno po rukama, ali i da završite Vaše obaveze koje imate na telefonu!

37ss00fv
8. Mala vertikalna pegla na paru je savršen dodatak Vašem koferu kada putujete!
- Mini vertikalna pegla je lagana i jednostavna za korištenje! U samo nekoliko minuta ispeglajte Vašu košulju ili odijelo! 

pj2dyrjp
9. Termo torba za hranu - sve što Vam treba da biste jeli kvalitetnu hranu na poslu koju spremite kod kuće!
- Imate običaj jesti izvan svoje kuće? Sigurno će Vas zanimati ova praktična i malena Termo torba sa spremnikom za hranu! Idealna je za održavanje topline Vašeg jela putem USP spajanja! 

zfksn97t
10. Imate bolove u vratu, a ne želite više bacati Vaš novac na tablete? Imamo rješenje za Vas!
-  Umjesto masažnih tretmana, sada možete veoma povoljno da kupite relaksirajući masažer za Vaš vrat i vrlo jednostavno se riješite napetosti i boli. Masažer ima dvije brzine vibracije i posebno je oblikovan, tako da ćete ga jednostavno obožavati.

7628-3

Ne propustite