JESTE LI PRIMIJETILI DA KATE MIDDLETON UVIJEK NOSI FLASTERE NA PRSTIMA? Bićete zapanjeni kada čujete pravi razlog za ovo (FOTO)

Kiosk
JESTE LI PRIMIJETILI DA KATE MIDDLETON UVIJEK NOSI FLASTERE NA PRSTIMA? Bićete zapanjeni kada čujete pravi razlog za ovo (FOTO)
.

Budno oko javnosti je zapazilo da je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, pored toga što je šarmantna, lijepa i harizmatična, izgleda često i nespretna. Ili je ipak neka druga mračna tajna kraljevske porodice u pitanju?

kejs

Kejt, vojvotkinja od Kembridža, sinonim je za gracioznost i eleganciju. Ona je uvijek obučena kao plemkinja, sa stilom. Mnoge žene bi dale sve da mogu da se obuku kao ona. Ona je ideal elegancije 21. vijeka sa svojim besprijekornim izborom odjeće i uvijek sređenim noktima.

kejt1

Uprkos svojoj eleganciji, ona je takođe okarakterisana i kao nespretna. Ali zbog čega? Čini se da je voljena vojvotkinja sklona čestim posjekotinama. Na njenim rukama se često mogu vidjeti flasteri na javnim nastupima

kejt2

Dok ona i dalje izgleda besprijekorno, često se pitamo šta se to dešava sa njenim rukama.

kejst
Bilo da je na božićnoj službi ili je na humanitarnoj akciji, ona uvijek nosi flastere negde na ruci, najčešće oko prstiju

Nekada je bilo spekulacija o tome šta se krije iza flastera. Mnogi su smatrali da ju je ogrebala neka od kraljevskih mačaka. Takođe je flaster primijećen nakon što je upoznala mačku
Međutim, kraljevsko osoblje nije pričalo o tome je li rana nastala onog dana kada je Kejt upoznala sada već slavnu mačku

kejt

Flasteri su javno primijećeni na njenoj ruci još 2008. godine kada je fotografisana kako izlazi iz londonskog noćnog kluba "Bouji".

Nedavno se takva situacija ponovila. Naime, vojvotkinja je nosila flaster oko prsta za vrijeme božićne službe.

U novembru veliki flaster primećen je na Kejtinoj lijevoj ruci kada je bila u posjeti centru za žene.

Zatim samo nekoliko nedelja kasnije flaster je viđen na drugom mjestu za vrijeme dječije čajanke u Prirodnjačkom muzeju. Da li je princeza zaista trapava ili se iza ovoga krije još neka mračna tajna kraljevske porodice? Možda ćemo jednog dana uspjeti da saznamo.

(fokuzz.com)

Ne propustite