OVO SMO SVI ČEKALI: Facebook dobio novu opciju koju ćete OBOŽAVATI!

Internet
OVO SMO SVI ČEKALI: Facebook dobio novu opciju koju ćete OBOŽAVATI!
.

Ukoliko među Facebook prijateljima imate one koji vas nerviraju, ali ih ipak ne želite izbrisati ili prestati pratiti, Facebook ima rješenje za taj problem.

Uveli su opciju "Snooze", a koja "utišava" dosadne osobe na određeno vrijeme, te vam omogućava da ih prestanete pratiti na 30 dana i tako preuzmete više kontrole nad svojim news feedom.

"Odabirom opcije Snooze, koja se nalazi u gornjem desnom dijelu drop-down menija posta, više nećete vidjeti postove tih ljudi, stranica ili grupa u svom news feedu u periodu od 30 dana. Ako vam je dosadilo da gledate prekobrojne fotografije određenih ljudi, niste sami. Čuli smo od mnogih ljudi da žele više opcija za odabir onoga što vide u news feedu. Sa opcijom Snooze ne morate zastalno prestati pratiti ili izbrisati neku osobu, nego vam ona omogućava da ne vidite nečije postove u određenom periodu", izjavio je product menadžer Facebooka Shruthi Muraleedharan.

Bitno je napomenuti i da niko neće znati da koristite opciju Snooze, odnosno osoba koju ste "utišali" neće znati da ste to i učinili.

 

Ne propustite