Jači od sode bikarbone: Ovaj prah ubija sve bolove za 2 minute, održava cijelo tijelo zdravim! (RECEPT)

Porodica i zdravlje
Jači od sode bikarbone: Ovaj prah ubija sve bolove za 2 minute, održava cijelo tijelo zdravim! (RECEPT)
.

Kao što možda već znate, magnezij je ključni mineral u ljudskom tijelu, koji je neophodan svim stanicama u tijelu, kako bi mogle funkcionirati, piše HealthyDefiniton.

Čak 300 kemijskih procesa u tijelu zahtjeva prisutnost magnezija, što znači da ga moramo unositi u dovoljnim količinama svakog dana.

Ovo su neke od funkcija magnezija u tijelu:

- Popravlja zdravlje kostiju
- Regulira razinu energije
- Pospješuje apsorpciju vitamina D iz sunca
- Ubrzava zacjeljivanje rana
- Ublažava upale
- Stimulira cirkulaciju
- rizik od dijabetesa
Ipak, iako je vrlo važan, zbog nepravilne prehrane mnogi ljudi ne unose dovoljno magnezija. Vi počnite što prije, jer njegov nedostatak ima ozbiljne posljedice.

Osim prehrane, postoji još jedan način unosa magnezija u tijelo – i to prečicom – kroz kožu. Ovom metodom sigurno ćete zadovoljiti preporučeni dnevni unos (za žene 280-300 mg, za muškarce 270-400 mg), a za to vam je potrebna samo kipuća voda i magnezijev klorid.

Doktor Norman Shelley, američki specijalist za holističku medicinu, proveo je istraživanje, prilikom kojeg su sudionici svakog dana na kožu nanosili domaći losion od magnezij klorida.

Nakon samo četiri tjedna, 75 posto sudionika imalo je veći nivo magnezija u tijelu!

Recept za domaći magnezijev losion (ulje)

Sastojci:

- 3 žlice kipuće vode
- pola šalice magnezij klorida
Priprema i primjena:

Sve što trebate učiniti je pomiješati  vodu s ovim moćnim prahom i nanijeti na kožu! Pomoću ovog losiona, možete se osloboditi bolova u kostima i mišićima – samo utrljajte losion na bolno mjesto i pričekajte 2-3 minuta.

Bit ćete oduševljeni rezultatom!

Istu smjesu možete koristiti za redovitu njegu kože tijela, umjesto standardnih krema punih kemikalija, samo ovoj smjesi dodajte i shea (karite) ili kokos maslac.


 
Izvor: atma

Ne propustite