Ovo su GREŠKE na vjenčanju zbog kojih MLADE najviše žale

Praktična žena
Ovo su GREŠKE na vjenčanju zbog kojih MLADE najviše žale
.
Nema smisla pokušavati udovoljiti svima i inzistirati da vjenčanje bude savršeno jer je to – nemoguće. Jednostavno pustite da dan vjenčanja teče.
 
1. 'Račun za cvijeće udvostručio se preko noći.' Ili račun za glazbu, hranu ili neku drugu uslugu. Zbog neočekivanih promjena neke mladenke suočile su se s troškovima vjenčanja na koje nisu računale. I odmah dobile glavobolju!
 
2. 'Nisam dopustila mami da izrazi svoje osjećaje na mom vjenčanju.' Mladenke često žele izbjeći 'izljeve emocija' na vjenčanju bilo od strane roditelja ili neke druge drage i bliske osobe. Neke se boje da će se rasplakati i tako uništiti šminku ili da zbog toga dan neće biti savršen. Međutim, nekad je izražavanje najiskrenijih i najdubljih osjećaja baš ono što taj dan čini savršenim. 
 
 
3. 'Prije vjenčanja nisam razgovarala s partnerom o tome kako će se naša veza promijeniti nakon ulaska u brak.' Na dan vjenčanja mnoge mladenke 'lupi' saznanje da bi se s ulaskom u brak odnos s partnerom mogao promijeniti i da s partnerom nisu razgovarale o bitnim temama. Ovo su 3 razgovora koja bi svaki par morao obaviti prije ulaska u brak. 
 
4. 'Žalim što kod organiziranja vjenčanja nisam inzistirala na detaljima.' Organiziranje vjenčanja iziskuje puno vremena i strpljenja i na to svaka mladenka mora biti spremna. U suprotnom, može se dogoditi da neće dobiti ono što je željela, na primjer, odgovarajuću frizuru što joj itekako može pokvariti ovaj važan dan. 
 
5. 'Trebala sam zamoliti druge ljude da mi pomognu oko organizacije vjenčanja.' Nitko ne očekuje da će mladenka sav teret organizacije vjenčanja preuzeti na sebe. Ljudima kojima je stalo do vas sigurno će vam u tome željeti pomoći. Uostalom, zbog toga su tu – da vam život i vaš dan učine manje stresnim. 
 
6. 'Žao mi je što na svom vjenčanju nisam okusila gotovo ništa od hrane.' Mnoge mladenke zbog uzbuđenja i treme nemaju apetit te propuste delicije sa svadbene trpeze. Mladenke, opustite se i guštajte u finoj hrani jer i na taj način slavite jedan od najvažnijih dana u svom životu. 
 
7. 'Žalim što sam dopustila drugima da se previše petljaju u organizaciju moga vjenčanja.' Pomoć je uvijek dobrodošla, ali kod nekih stvari, primjerice rasporeda sjedenja gostiju u sali, zadnju riječ trebali bi imati mladenci. Provjerite i kojih 10 osoba ne morate pozvati na svoje vjenčanje.
 
8. 'Žao mi je što sam inzistirala na tome da sve bude savršeno.' Nema smisla pokušavati udovoljiti svima i inzistirati da vjenčanje bude savršeno jer je to – nemoguće. Jednostavno pustite da dan teče umjesto da ste stalno napeti i da se brinete hoće li sve proći onako kako ste zamišljali. Pročitajte i 5 grešaka koje mladenka nikad ne smije raditi pred gostima na vjenčanju.
 
9. 'Žao mi je što nisam potražila profesionalnu pomoć oko organizacije vjenčanja.' Ako si to možete priuštiti, angažiranje profesionalnih organizatora vjenčanja uvijek dobro dođe. Naročito zbog promjena koje se mogu dogoditi u posljednji tren, a s kojima ne želite opterećivati mamu ili vjenčanu kumu koje ionako imaju druge obveze. 
 
10. 'Žao mi je što sam zaboravila koja je zapravo bit svega.' Preplavljene svime što treba obaviti, brinući se za goste i sto drugih stvari, mladenke često zaborave što vjenčanje zapravo je: početak predanosti drugoj osobi za čitav život. Obred prelaska u novi život. Ako na vjenčanju i ne bude sve po planu, vama i vašem bračnom partneru to će samo dati materijala za smijeh (ili suze) u zajedničkim godinama koje su pred vama.

Ne propustite