"Otišao je i moj čovjek" SULTANOVIĆ OTVORIO DUŠU: VJEROVAO SAM DA GAGA NIKAD NEĆE UMRETI: Glumac je ispričao i kako mu je Tapi nacrtao vozačku i zašto mu je Tito rekao da ne treba da se plaši!

Zanimljivosti
"Otišao je i moj čovjek" SULTANOVIĆ OTVORIO DUŠU: VJEROVAO SAM DA GAGA NIKAD NEĆE UMRETI: Glumac je ispričao i kako mu je Tapi nacrtao vozačku i zašto mu je Tito rekao da ne treba da se plaši!
.

Jedan od od naših najpoznatijih glumaca Goran Sultanović otvorio je dušu i ispričao kako se družio sa Draganom Nikolićem vjerujući da Gaga nikada neće umrijeti.
 
"Otišao je i moj čovjek sa kojim sa se družio... Gaga... Njegov odlazak me je baš bacio u bedak što bi rekli današni klinci... Ne mogu da gledam nijedan film gdje je Gaga. Čim vidim Gagu preskačem jer kreću suze na oči. Vjerovao sam da Gaga Nikolić nikada neće umrijeti, da Gaga ne može da umre. Žao mi je što se toliko mučio. Potajno sam molio Boga da se oslobodi muka", ispričao je Sultanović.
 
On se prisjetio i kako je upoznao suprugu Ivanku sa kojom je nekoliko decenija u braku.
 
"Suprugu Ivanku sam upoznao u Narodnom pozorištu. Ja dolazim ovdje u Abardarevu kćerka me 600 djevojčica a ja jurim balerinu koja neće sa mnom ni kafu da popije sa mnom. Važila za jednu od najljepših žena Beograda. Ali isplatilo se", prisjetio se Sultanović.
 
Među ljudima koje je poznavao mnogih danas nema. Jedan od njih je i slikar Dragan Malešević Tapi.
 
"Prva kola koja sam kupio je bio fića, kao i svi iz te generacije. Pošto sam daltonista milicajci se pitali kako da mi daju dozvolu kad ne razlikujem boje. Ja im reko - Isto mi je da li sam zgazio časnu sestru ili milicajca. A svuda u svetu je crveno gore, zeleno dole a žuto u sredini. Tako da sam tu imao problem, mada sam vozio jedno 7 godina bez dozvole. Dragan Malešević Tapi mi je nacrtao dozvolu ali mi nije rekao da i to mora da se produžava, pa su me onda uvatili", ispričao je Sultanović u emisiji Balkanskom ulicom.
 
Upoznao je čak i Tita.
 
"Štafeta je spavala u Domu omladine 24. maja i tu su cijelu noć, 24 sata su nastupali pjesnici, održavali se koncerti, bili su glumci... Meni je bila pripala čast da sačekam Tita kada se popne na prvi sprat u Dom omladine, da kažem - Druže Tito srećan ti rođendan... To sam vježbao mjesecima. I onda kada sam ga vidio sam i zatrokirao... pa me on pomazio - Dobro je, nemoj da se plašiš, neću ti ništa", kaže naš čuveni glumac.
 
Pričajući o starosti Goran Sultanović kaže da sad, valjda s godinama, sve više plače na dobrotu.
 
"Danas, kako matorim, plačem na dobrotu... Plačem kad čujem da su neka djeca osvojila treće mjesto iz fizike u Bankoku a niko ih nije sačekao meni krenu suze", rekao je Sultanović.
 
(Kurir)

Ne propustite