Već dvije decenije ima ružičastu frizuru: Evo kako je Zorica Brunclik izgledala prije nego što se ofarbala u pink! (FOTO, VIDEO)

Show
Već dvije decenije ima ružičastu frizuru: Evo kako je Zorica Brunclik izgledala prije nego što se ofarbala u pink! (FOTO, VIDEO)
.

Zorice Brunclik je svima dobro poznata po ružičastoj boji kose koju njeguje već decenijama unazad a ujedno je postala i njen zaštitni znak, naravno ništa se ne može porediti sa pjevanjem ove izvrsne pjevačice i njenog dobrog glasa i rado je slušamo.

 

Mlađe generacije sigurno ne pamte kako je Brunclikova izgledala dok je imala prirodnu boju kose, s obzirom na to da već dvije decenije ima ružičastu frizuru. Kada se pojavila na muzičkoj sceni, Zorica je imala samo 20 godina.

zorica1

U estradne vode uveo ju je Bora Spužić Kvaka, sa čijom je kćerkom išla zajedno u školu. Nakon pet godina pjevanja po kafanama i restoranima, na gostovanju u Požarevcu upoznala je, tada još neafirmisanog pjevača i kompozitora, Novicu Uroševića sa kojim je počela da gradi karijeru.

Urošević je nastupao sa orkestrom Tihomira Paunovića Tike koji je u to vrijeme tražio nove pjevače pa se tako Zorici pružila prilika da snimi pjesmu za PGP. Prva ploča snimljena je 20. januara 1975. i to je bila singl ploča sa naslovnom numerom "Ne daj da nas rastave". Ova pjesma je doživjela veliki uspjeh i ploča je izdata u tiražu od 300.000 primjeraka. Nakon toga Brunclikova je nizala uspjeh za uspjehom i njene pjesme su često bile najslušanije na radio-stanicama.

zor

 

Poslije više od četiri decenije duge karijere, Zorica je danas vlasnica najvećih hitova narodne muzike, a poznata je i kao veliki skandal majstor.

 

 

Odnedavno je u žiriju muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", gdje je već u prvoj emisiji uspjela da napravi incident i posvađa se sa koleginicom Draganom Mirković.

Ne propustite