SVI SU IZNENAĐENI OVIM PRIZNANJEM: Pjevačica je otkrila da je trudna, a evo ko je otac djeteta

Show
SVI SU IZNENAĐENI OVIM PRIZNANJEM: Pjevačica je otkrila da je trudna, a evo  ko je otac djeteta
.

Mina je otkrila da je u četvrtom mjesecu trudnoće i da je otac djeteta njen bivši dečko Igor X

Pjevačica Mina Kostić je iznenadila sve kada je otkrila da je trudna, kao i da je otac djeteta njen bivši dečko Igor X sa kojim ima kćerku Anastaziju.

Da podsjetimo, Mina i Igor su dvije i po godine bili u vezi, 2009. su dobili kćerku Anastaziju, a 2010. je Igor raskinuo sa njom i to tako što je na Fejsbuku promjenio status veze u "slobodan". Tada se pričalo i da je Igor prevario pjevačicu...

Međutim, Kostićeva kaže da je sa bivšim u dobrim odnosima.

- Naravno, svaki dan se čujemo. Uzima dijete redovno, svaki dan je viđa, kad god je slobodan je uzima... Nemamo mi taj problem, super se mi slažemo - izjavila je Mina pa dodala da Igor i ona povremeno imaju neobavezan sek*.

- Desi se tako ponekad neki sek* (smeh)... Kako mi možemo da raskinemo, kad imamo dijete? To je nemoguće - objasnila je Kostićeva koja je potom saopštila da je u drugom stanju.

- Ne znate da sam trudna ja? Evo, već četvrti mjesec. Nosim sina, zvaće se Aleksandar. Ne, stvarno, istina je! Trudna sam sa Igorom! Ono što šalješ u univerzum, to ti se i desi. Što bih ja sad s ovim, s onim imala dijete... I drugo ću imati s njim - zaključila je Mina Kostić.


(Novi.ba/izvor: Pink)

Ne propustite