Sestru Dragana Bjelogrlića godinama gledate: DA LI STE ZNALI DA JE ON NJEN BRAT? (FOTO)

Show
Sestru Dragana Bjelogrlića godinama gledate:  DA LI STE ZNALI DA JE ON NJEN BRAT? (FOTO)
.

Ona je pop pjevačica, a on je jedan od najpoznatijih glumaca.

Zorana Pavić je sestra od tetke čuvenom Draganu Bjelogrliću. Uvijek nasmijana i spremna za šalu Zorana je nedavno proslavila 52. rođendan. Pjevačica je 90-ih bila u vrhu popularnosti.

zorana

Velika ljubav Zorane je i voditeljtsvo, a šarmom je, vodeći autorsku emisiju osvojila brojne gledaoce. Pjevačica je i jedna veoma hrabra žena. Pokazala je to, nažalost, na teži način kada je 2009. oboljela od raka grlića materice.

Kada mi je loše, uglavnom sam sama i imam svoje načine kako se rešavam teških trenutaka, ali nikada ne padam. Sebi sam dala zadatak da uvek moram da ostanem na nogama”, rekla je prije nekoliko godina za “Helo”.

Iako se dugo nije pojavljivala na malim ekranima, njene hitove i danas pamtimo, najveći su ‘Ne dam ti da ostariš’, ‘Mornari’. Pamtimo je po karakterističnom osmijehu i prepoznatljivoj kosi.

Zoranu smo gledali u kulinarskom takmičenju ‘12 veličanstvenih’. U medijima se ne pojavljuje često, pjevačica i dalje se bavi muzikom ali kao člana benda ‘Old hat orchestra’ sa kojim nastupa redovno. Nedavno se pojavila i u emisiji Lee Kiš gdje je pokazala da je zdravstveni problemi nisu porazili vedar duh u kojem je bila poznata.

Ne propustite