Istraživanje je pokazalo da OVO ULJE UBIJA RAK DEBELOG CRIJEVA ZA 48 SATI!

Porodica i zdravlje
Istraživanje je pokazalo da  OVO ULJE UBIJA RAK DEBELOG CRIJEVA ZA 48 SATI!
.

Rak debelog crijeva danas je jedan od najrasprostranjenijih oblika raka među muškarcima i ženama, ali iako ima mnogo prirodnih lijekova koji sprječavaju ovu bolest, medicinski dužnosnici i dalje smatraju da nema dovoljno istraživanja koja podržavaju te činjenice.

Međutim, najnovija laboratorijska istraživanja pokazuju kako je glavni sastojak kokosovog ulja – laurinska kiselina zaslužna za uništenje 93 posto stanica raka debelog crijeva i to u samo 48 sati tretmana.

Naime, laurinska kiselina iz kokosovog ulja otrovala stanice raka istovremeno oslobađajući oksidativni stres i smanjujući razinu glutationa koji ćelije raka trebaju kako bi se zaštitile od viška radikala iz kisika.

Potencijal kokosovog ulja u borbi protiv raka tek je nedavno otkriven, ali njegova moć u liječenju mnogih bolesti već je odavno poznata.

 Kao prirodno sredstvo kokosovo ulje je pravi lijek protiv mnogih virusa, bakterija, gljivica i parazita. Dobro je za probavu, jetru, kao i kožu i zarastanje rana. Kokosovo ulje od nedavno se koristi i kod liječenja srčanih bolesnika, protiv Alzheimerove bolesti, ali i dijabetesa.

Svakako treba napomenuti da ono nije zamjena za liječenje od raka.

 

Ne propustite