Ako niste zadovoljne veličinom svojih grudi, BANANE će pomoći da one narastu "PREKO NOĆI"

Praktična žena
Ako niste zadovoljne veličinom svojih grudi, BANANE će pomoći da one narastu "PREKO NOĆI"
.

Možda ste jedna od mnogih žena koja želi veće grudi. Nije iznenađujuće jer se puno žena osjeća neugodno s manjim grudima. Ipak, neke žene su nesigurne s idejom implantata, ali još uvijek bi željeli veće grudi. Ako želite povećati veličinu grudi, onda pogledajte nutricionizam, vježbu i masažu. Ali, šta je s bananom? Imaju li one hranjive vrijednosti koje povezuju s većim grudima?

Pročitajte i saznajte kako možete povećati vaše grudi, naravno – sa ili bez banane.

 

Banane za veće grudi?

Banane su jedno od najraširenijih plodova na svijetu i iz dobrog razloga. Njihova prehrana povećava vaš kalij, što zauzvrat pomaže snižavanju krvnog tlaka i smanjuje rizik od raka, pa čak i astme. Ali ako ih jedete kako biste povećali veličinu grudi – dobro, to je za raspravu. Nema uporišta za podupiranje tvrdnje da banane mogu pomoći da narastu veće grudi. Međutim, neki zaklinju da konzumiranje dvije ili više banana dnevno pomaže da one budu veće.

Više nego vjerojatno, to proizlazi iz činjenice da prirodno mršave dame imaju tendenciju da imaju manje grudi. Konzumiranje banana dnevno, misao je da banana može pomoći da steknete težinu (nadamo se u vašim grudima). Ali nemojte pretjerivati. Banane imaju enzim pod nazivom “bromelain”, koji se odgovoran za povećanje razine testosterona. Previše testosterona u vašoj prehrani može spriječiti sposobnost da narastu veće grudi.

banane

Znanstveni članak u New York Timesu ističe da “djevojke s visokim razinama androgena mogu također završiti s relativno malim grudima”. Dakle, iako testosteron ima mnoge prednosti za oba spola, žene ih trebaju mnogo manje od muškaraca. Zapravo, jedan od najboljih načina prehrane za povećanje grudi je smanjenje testosterona i povećanje estrogena.
Nema sumnje da genetika i hormoni (osobito estrogen) igraju ključnu ulogu u veličini grudi. Pokazalo se da neka hrana utječe na razinu specifičnih hormona u tijelu. Istraživanje sugerira da dijeta koja uključuje hranu koja smanjuje testosteron i hranu koja je poznata da pojačava proizvodnju estrogena, najbolje djeluju na povećanje veličine poprsja.

Fitoestrogeni, ili biljni estrogeni, mogu utjecati na tkivo dojke. Zbog toga se smatra da jedenje hrane bogate biljnim estrogenima može pomoći povećanju veličine dojki.

Neke od najboljih fitoestrogenskih namirnica uključuju soju i tofu.

Soja je bogata estrogenom, ali sadrži i minerale poput magnezija koji promiče sintezu estrogena u tijelu. Soja je također bogata kalijem, kalcijem, proteinima i vlaknima, što ih čini jednim od najboljih hrana za balansiranje estrogenskog nivoa, i možda povećanje grudi.

Tofu, proizvod soje, također može pomoći uravnotežiti razinu estrogena u tijelu. Sadrži izoflavone koji djeluju u interakciji s receptorima estrogena, promovirajući sintezu estrogena u tijelu.

Ne propustite