'JEDVA ČEKAM DA JOJ POLETIM U ZAGRLJAJ': Upoznajte omiljenu damu Bože Vreće, otkrio je kako provode najljepše trenutke! (FOTO)

Show
'JEDVA ČEKAM DA JOJ POLETIM U ZAGRLJAJ': Upoznajte omiljenu damu Bože Vreće, otkrio je kako provode najljepše trenutke! (FOTO)
.

Slavni bosanski pjevač Božo Vrećo podijelio je sa javnošću fotografiju svoje majke uz dirljivu poruku koja je raznježila njegove mnogobrojne fanove
 

Čuveni bosanski izvođač sevdalinki, Božo Vrećo, sa javnošću svakodnevno dijeli fotografije sa putovanja i nastupa, a posljednja u nizu bila je nešto drugačija od uobičajenih i privukla je posebnu pažnju.

Riječ je o fotografiji na kojoj Božo pozira sa svojom majkom, kojoj, kako kaže, nakon brojnih nastupa jedva čeka da poleti u zagrljaj.

- Poslije Beograda, Brisela i Berna, ja jedva čekam da poletim svojoj majčici u zagrljaj, i u njenom zagrljaju kao da se sva nježnost sveta slila pa me obasjala i titra nada mnom poput božanske svjetlosti, pa dok joj sve ispričam uz kafu, pa dok sve protabirimo kratak nam dan bude a nju uveče uhvati dremka rano, a ja onda gledam joj i ljubim svaku boru i vlas kose i njene najdivnije ruke,pa se ušuškam kraj nje i prisjećamo se od malena do dana današnjeg svih lijepih trenutaka, a osmijesi nam valjda sve govore... - napisao je Božo u dirljivoj posveti, koja je raznježila njegove mnogobrojne fanove.

25009938-158191118284575-8346092960550486016-n

Ne propustite