Napustila je 'Zvezde Granda' nakon skandala sa Marijom Šerifović, udala se, rodila dijete, a DANAS JE NE BISTE PREPOZNALI!

Show
Napustila je 'Zvezde Granda' nakon skandala sa Marijom Šerifović, udala se, rodila dijete, a DANAS JE NE BISTE PREPOZNALI!
.

Dunja Popović je svakako ostavila veliki trag u "Zvezdama Granda" tako što je bila prva učesnica ovog muzičkog takmičenja koja je stavila akcenat na scensku garderobu i performans, te je tako cijela Srbija brujala o njenim pojavljivanjima u vjenčanici, promjenama kostima na sceni, ali i nekim prilično futurističkim autfitima.
 

Ipak, njen uspon u ovom takmičenju ostao je u sjenci skandala sa Marijom Šerifović, iako nikada do kraja nije razjašnjeno šta se tu dogodilo, budući da je produkcija spomenutog takmičenja odbila da emituje taj dio emisije.

Međutim, do medija su došle informacije da je Šerifovićeva poručila da se "zna za šta takvi kandidati služe", ali i da su pale teške riječi i psovke.

Bilo kako bilo, Dunja je svojevoljno napustila šou, nakon čega se udala za advokata Vladimira Živkovića, a zatim početkom ove godine rodila i sina Viktora.

Iako nemamo prilike da je viđamo u TV emisijama, Popovićeva i dalje vrijedno radi i puni klubove širom zemlje, a njen izgled danas je mnogo svedeniji od onog po kom je ostala upamćena u "Zvezdama Granda".

dunja

(pulsonline.rs)

Ne propustite