ZVALI SU JE "PLAVI HAOS": Karijeru je gradila bez skandala, a onda joj se desilo nešto što nikada neće zaboraviti!

Show
ZVALI SU JE "PLAVI HAOS": Karijeru je gradila bez skandala, a onda joj se desilo nešto što nikada neće zaboraviti!
.

Pjevačica Vanesa Šokčić bila je među desetak najpopularnijih pevačica devedesetih godina prošlog veka, a prvi album, “Volim tvoja oka dva” objavila je 1991. godine za PGP RTS. Poslije njega objavila je još 7 albuma, a poslednji je bio “Četiti strane sveta” 2011.

Od 1995., kada je objavila istoimeni album, Vanesa nosi nadima Plavi haos, koji joj, imajući to da je bila zaista prvoklasna ljepotica, potpuno odgovara, piše Srbijadanas.com.

Svoju karijeru gradila je na glasu i pesmama, izbjegavajući skandale, a svoj privatni život sačuvala je od očiju javnosti. Godine 2011. učestvovala je u rijaliti programu “Dvor” i izjavila je da je bila zadovoljna učešćem jer je ostala dosljedna sebi i nije dopustila učesnicima da je izbace iz takta.

U posljednje vrijeme, Vesna se manje pojavljuje u medijima, ali nije prestala da pjeva. Prema njenim riječima, ovakvu odluku je sama donijela. “Shvatila sam da mi puko pojavljivanje u emisijama neće donijeti više posla ili tezgi kako mi to popularno kažemo, te sam odustala od te vrste marketinga. Nisam željela da se pojavljujem u medijima bez razloga”, izjavila je pre nekoliko godina.

Otkrila je i da od 2011. godine živi u strahu jer ju je napao komšija. “Čovjek me je 2010. godine ujeo i polomio mi je prst. Dvadeset jedan dan sam nosila gips. Pošto je bio ljudski ujed, to se ne ušiva. Ja se i dalje sudim sa njim i nikada ovo nisam ispričala u javnosti jer nisam htjela da se o tome piše da ne bi bilo da to koristim za karijeru”, ispričala je Vanesa, koju je veoma potreslo i ubistvo koleginice Jelene Marjanović, kao i način na koji su to neki mediji prenijeli.

Ovako izgleda danas:

vanesa1

 

Ne propustite