"Još jednom nek neko moje dijete spomene" Janjuš pomahnitao, šta je ovo uradio Jeleni Golubović, petorica ga držala! (VIDEO)

Show
"Još jednom nek neko moje dijete spomene" Janjuš pomahnitao, šta je ovo uradio Jeleni Golubović, petorica ga držala! (VIDEO)
.

Janjuš je poludio kada je Jelena Golubović njegovu ženu nazvala dro*om i počeo je haos.

Nakon što je Jelena Golubović izvrijeđala njegovu ženu, Janjuš je načisto poludio i zaletio se na rediteljku, i pravo je čudo kako je ona izbjegla batine.

Sve je počelo kada je bijesni košarkaš zaprijetio:

- Još jednom li neko moje dijete i ženu pomene ovdje, kunem se svojim djetetom, polomiću mu i glavu i noge i udaviću ga.

Tu se odmah uključila Jelena Golubović koja je ponavljala:

- A ti kad kuneš i psuješ monju majku, šta je to?


- Evo javno kažem, opsuj mi još jednom majku i ja ću tebi sve živo na svetu - uzviknula je Jelena, a Janjuš joj je odgorovio:-

- Nemoj da mi se obraćaš više dro*o raspala!

A onda mu je Golubovićeva odbrusila:

- Vjerovatno polaziš od sebe, jer ti je žena dro*a!


Nakon toga je Janjuš izgubio kontrolu, doletio do Jelene i pljunuo je, i da nije bilo đeksona koji se bukvalno bacio na košarkaša, ko zna šta bi se dogodilo.

Dok je pomahnitali Janjuš vikao: "Je*em te u usta raspala", Golubovićeva je vikala: "Je*i svoju đenu i dijete"...

Poslije toga se Janjuš ponovo zaletio na Jelenu, ovoga puta je bilo jasno da će je prebiti, i čak petorica zadrugara i članova obezbjeđenja ga je jedva spriječilo da se ne obračuna sa Golubovićevom.

Ovako je izgledala svađa Janjuša i Jelene:

 


(Telegraf

Ne propustite