PRIJATELJI I KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD VELIKOG HRVATSKOG MUZIČARA: Počivaj u miru, nikada te nećemo zaboraviti!

Show
PRIJATELJI I KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD VELIKOG HRVATSKOG MUZIČARA: Počivaj u miru, nikada te nećemo zaboraviti!
.

Smrt bubnjara Psihomodo Popa, Tigrana Kalebota u 54. godini potresla je brojne njegove kolege, koji su se potresnim statusima oglasili na društvenim mrežama.

- O Bože, pa kakva je ovo godina? Počivaj u miru dragi Tigran Tigi Kalebota. Sućut porodici- rekao je Tony Cetinski.

- Kada sam čuo da Tigrana više nema, nije mi bilo dobro. Godinama sam ga poznavao. Družili smo se ponekad i odjednom čujem da je samo tako umro. Bio je odličan glazbenik i čovjek. Uvijek smiren, kuler, nisam čuo da je imao nekih problema. Nevjerojatno, stvarno mi je žao, rekao je muzičar Davorin Bogović (57).

Publicist i redatelj Anđelo Jurkas legendarnom bubnjaru posvetio je podužu objavu.

- Je** te smrt da te je**. Da te je**. Psihomodo Pop su bili prva tinejdžerska ljubav. Osnovna škola rock and rolla i jedini iz izloga kakvog-takvog bunta na ponudu. Kasnom socijalističkom klincu od Zg Rock Forces svirke je bilo fora uloviti Tigijeve palice ili Saletove i Bradine trzalice ili povući Gopca za grudnjak kao dokaz prisnosti bendu. Nešto desetki poslije, prije par dana na probi benda radi raznih planova i dogovora. Pričamo, zaigravamo se, zagrijavamo. Tigi ful ufuran što ćemo, kako ćemo, kada ćemo. Danas je srce stop. Jeb**e život da te je**. Da te je**. Neka lupanja i dalje dragi lik Tigran Tigi Kalebota.

Prije deset dana Tigran je proslavio 53. rođendan.

 

Ne propustite