PREMA HOROSKOPU ONE SU IDEALNE ŽENE: Njih muškarci rado biraju za BRAK!

Ljubav
PREMA HOROSKOPU ONE SU IDEALNE ŽENE:  Njih muškarci rado biraju za BRAK!
.

Određeni horoskopski znaci su na dobrom glasu kada je brak u pitanju

Posmatrajući astrološki, žene rođene u ova tri horoskopska znaka su najbolje partnerke za bračnu zajednicu.

Rak

Ona ne znada voli polovično i gaji intenzivna osjećanja prema svom partneru. Nema toga što neće napraviti za muškarca koga voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatizaciji zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi dati. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kom važnu ulogu ima i dobra hrana.

Žena Rak je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuha i posebno voli kuhati za druge. Biće posvećena majka kojoj su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

Ovan

Muškarci jednostavno padaju na kolena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ženom rođenom u ovom znaku. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnerkom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvijek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci osjeća se sposobnim da ostvari sve što zamisli.
S obje noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti.

Muškarac kome to uspije može biti siguran da je zaista zaljubljena u njega.Stroga je majka, a svojim vaspitnim metodama djecu pretvara u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost

Lav

Ponosna i strastvena žena Lav uz sebe želi partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba previše da se trudi oko zavođenja, sve ih privlači njen urođeni šarm.

Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana partnerka koja voli potpuno nesebično. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj djeci.

(telegraf.rs)

Ne propustite