Shiloh Jolie-Pitt prenijela svoj muški stil i na mlađu sestru

Moda i ljepota
Shiloh Jolie-Pitt prenijela svoj muški stil i na mlađu sestru
.

Dok se svijet već nekako priviknuo na 11-godišnju Shiloh Jolie-Pitt, prvo biološko dijete nekad najslavnijeg para na svijetu, a koja od malena nije voljela tipične stvari za djevojčice, ovog nas je vikenda sličnim imidžem iznenadila i njena mlađa sestra.

Angelina je ove nedjelje primijećena na sajmu u Pasadeni kamo se zaputila u društvu 11-godišnje Shiloh te devetogodišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne, a mediji su odmah zaustili: "Jesu li to njene kćeri ili sinovi?"

 

fooo

Dok se Angelina skrivala ispod velikog crnog šešira, njenih troje djece bezbrižno je šetalo odjeveno poput tri dječaka. 

Shiloh u već za nju standardnoj majici s kapuljačom, vojnim hlačama i pomalo začuđujućim japankama različitih boja.

Knox je za sajam odabrao donji dio trenirke, tenisice i plavu kratku majicu, a najveće iznenađenje je upravo Vivienne koja je inače njegovala ženski stil, a sada izgleda kao slika i prilika svoje starije sestre, prije nego se Shiloh ošišala na kratko. 

Vivienne je, po uzoru na sestru, kombinirala široku bijelu košulju, vojne hlače s uzorkom i tenisice, baš onako kako to često kombinira Shiloh. 

Shiloh, koju su već po rođenju pokušali etiketirati maminom i tatinom ljepotom, nikada nije krila gnušanje spram "ženskih stvari" te su joj Brad i Angelina dozvoljavali da bude ono što osjeća da bi trebala biti. 

Ne propustite