Kako horoskopski znaci čuvaju tajne: Blizancima se ne povjeravajte ni u snu, a Lavovima...

Horoskop
Kako horoskopski znaci čuvaju tajne: Blizancima se ne povjeravajte ni u snu, a Lavovima...
.

Pročitajte koji znaci umiju da čuvaju tajne, a ko je apsolutno neobazriv u tome.

OVAN

Ako ste njemu, ili njoj povjerili tajnu, pazite da ih ne izbacite iz takta, jer će u tom trenutku vrlo impulsivno ispričati sve što ne treba, bez obzira ko se nalazi u vašem prisustvu. To ne rade iz zle namjere već im je zbog impulsivnosti često brži jezik od pameti, ali svakako vama to nije od koristi.

Bik

Stabilan je i uporan, ali Bikovima povjeravajte tajne samo ako znate da se slažu sa tim što ste povjerili. U svim ostalim slučajevima, zadržite to za sebe. Bik će se potruditi da vam objasni kako to nije realno i pametno i da sebi bez razloga komplikujete život. Testirajte ga pričom ''šta misliš o...'', pa mu tek onda, eventualno povjerite tajnu.

Blizanci

Evo znaka koji je oličenje brbljivosti i zato im tajnu ne povjeravajte ni u snu. Čak i ako nema potrebu da ispriča nekome svježe vijesti, "izlajaće" se sasvim slučajno, dok pije kafu s osobom koja će priču razglasiti. Dakle, oprez kada otkrivate tajne Blizancima.

Rak

Povjerljiv i lojalan, ali ako ćete ga tom tajnom rasplakati ili učiniti sentimentalnim, ne progovarajte. Rak će vam ponuditi rame za plakanje, utjehu, zagrljaj, čaj, sve samo da vam pomogne. Sve u svemu, na Rakove možete da računate, jer ako ste mu važni, nikada ne odaje ono što zna.

Lav

Tajne koje Lava mogu dovesti u iskušenje da se njima pohvali ili da se pred nekim dokaže, ne povjeravajte. A ako se radi o njegovoj konkurenciji, ili osobi koja mu nije simpatična, ovaj savez s vama oko tajne će biti jako zanimljiv. Ako može da pomogne da pobjedite nekoga, tu je uz vas.

Djevica

Diskretna Djevica će čuvati povjerene informacije sve do trenutka vašeg udaljavanja od nje. Tada će početi s pričama ''kad se samo sjetim, šta sam sve znao (znala) i ćutim, a ko mi je rekao hvala''. Dakle, samo ako ste sa Djevicom dovoljno dugo u dobrim odnosima i planirate da ih nastavite, otvorite dušu.

Vaga

Oni su divni prijatelji, ali može da se desi da Vagu neka okolnost dovede do odmjeravanja razloga za ili protiv odavanja povjerene tajne. Dakle, iza njihovog šarma rijetko se krije krajnja povjerljivost. One rado šire priče svojih prijatelja, naravno, dobronamjerno.

Škorpija

Tajna koja hoda je Škorpijino drugo ime. Kada bi ih inkvizitori stavili na muke, oni bi ćutali. Oni najbolje razumiju tajne, jer ih i sami imaju u većim količinama. A kada se nešto oda, javno ispriča, ili sazna, gubi čar i to više nije to. Slobodno povjeravajte sve, čak i zavjere koje kujete, oni će vam čuvati leđa.

Strijelac

Da nije urođene pričljivosti Strijelca, oni bi bili sjajni prijatelji. Naročito ako se tajne odaju uz čašicu, ili flašicu razgovora, priči neće biti kraja. Može da se desi da misleći da im je neko drugi ispričao nešto, krenu vama da pričaju sve čega se sjete, u vezi svih osoba koje su im ikada nešto povjerile.

Jarac

Prava „siva eminencija" horoskopa. To su vladari iz sijenke, koji budnim okom otkrivaju tajne koje im i ne želite povjeriti. Jarčevi znaju kako da ostvare korist od čuvanja tajne jer ćete im u zamjenu za njihovu diskreciju, vi ugovoriti sastanak s neim ko im je potreban za posao. Njihove finansije su najveća tajna.

Vodolija

Ako želite da vam Vodolija bude čuvar tajne, morate imati krajnje ekscentričnu tajnu. U svim ostalim slučajevima, oni će se smijati vašoj potrebi da tu uobičajenu stvar smatrate tajnom. Na prvom okupljanju cijelog vašeg društva, ispričaće vašu tajnu uz gomilu duhovitih dosjetki.

Ribe

S Ribama nema velikog rizika. One će povjerene tajne možda i zaboraviti, a i ako ih zapamte, čuvaće ih zauvijek, jer Ribe su jako tajanstvene i u skladu s tim vole osobe s tajnama. Nikada im ne pojveravajte nešto što je suprotno njihovim emocijama.

Ne propustite