NOVA SVAĐA SA LUNOM, SLOBA IZNERVIRAN NAPUSTIO KUĆU: Ti nikada nećeš biti kao ona

Show
NOVA SVAĐA SA LUNOM, SLOBA IZNERVIRAN NAPUSTIO KUĆU: Ti nikada nećeš biti kao ona
.

Svađe između Lune Đogani i Slobe Radanović ne prestaju, te se čini da je njihova ljubav ušla u težak period. 

Nakon što je publika osudila Lunu zbog skandaloznog ponašanja, blogerka je sebe poredila sa Macom Diskrecijom, ato je njenog dečka istjeralo iz takta.

"Ti si predobra kao osoba, samo što imaš svoje mane. Ti nikad nećeš biti kao ona, debilu", vikao je Sloba koji je sve vrijeme držao Lunu za vilicu. I taman kada smo pomislili da je to kraj, dogodio se novi konflikt između njih.

Nakon raspodjele novca, Luna se uplašila da će ostati bez svojih para, zbog toga što je njen dečko dao Filipu Đukiću novac koji je ona zaradila u fabrici kako bi se kupile namirnice za život u kući.
 
Luna je tokom razgovora sa Slobom bila vidno bijesna i ubijeđena da joj Filip neće vratiti kusur i da ona neće imati dovoljno da ode u salon ljepote.
 
"Nijedan dan ne može da mi prođe a da se ne iznerviram, družeee! J*beni dan ne može da prođe. Uzeće joj neko pare, trebaju nekome tvoje pare! Jao debili. Uh"
, siktao je Sloba.

Radanović je zbog toga jako pobjesnio i izletio kao furija iz Bijele kuće kako bi ohladio glavu i ne bi ponovo izazvao skandal sa svojom djevojkom.

 

Ne propustite